Ove nedelje je mnogo iznenađenja pred vama: Jarac upoznaje misterioznu osobu, Blizanci ostaju bez posla, a Raku predstoji iznenadan…

Ove nedelje je mnogo iznenađenja pred vama: Jarac upoznaje misterioznu osobu, Blizanci ostaju bez posla, a Raku predstoji iznenadan…

6 Maja, 2018 Off By nika

Jarac upoznaje misterioznu osobu, Blizanci ostaju bez posla, a Raku predstoji iznenadan put u inostranstvo…

Ove nedelje je mnogo iznenađenja pred vama, a šta vas tačno očekuje, otkriće vam zvezde.

Zvezde su u prilično promenljivom raspoloženju, pa vam donose brojne prevrate i obrte. Šta vas sve tačno očekuje ove nedelje, saznajte u nedeljnom horoskopu.

 

1. OVAN

Imate neke ideje koje ne možete da sprovedete u delo baš onda kada hoćete. Na polju ljubavi vas očekuje zanos, opijenost emocijama, ali i malo nejasan odnos sa osobom sa kojom želite da budete. Kada je u pitanju zdravlje naglašeni su problemi sa cirkulacijom, venama, nogama, osetljivom psihom i sklonošću ka hroničnom umoru i malaksalosti.

2. BIK

Čuvajte se lažnih prijatelja kao i onih koji se na poslu predstavljaju u boljem svetlu. Kada je u pitanju ljubav moguće je da imate platonski odnos sa jednom neobičnom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju moguči problemi sa depresijom, sklonošću ka alkoholu, tabletama, porocima itd. Vreme je da se zagledate duboko u sebe i da menjate stvari.

3. BLIZANCI

Nervoza koju osećate se ne odražava dobro na vaše poslove. Vrlo je moguć pad sa položaja. Na polju ljubavi vas očekuje manja rasprava sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje pred vama su problemi sa kičmom, leđima, kostima, ali isto tako i sa upalnim stanjima i infekcijama kojima ste sada skloni. Potrudite se da ojačate imunitet.

4. RAK

Očekuje vas povoljna faza za saradnju sa inostranstvom, kao i za putovanja. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete stabilnost i lep odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja nemate veće probleme, generalno stanje je dobro. Međutim, imate neke unutrašnje dileme, nemire i previranja pa možete biti u emotivnom disbalansu sa sobom.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3