Ove 4 osobine muškarci traže u ženi sa kojom bi da provedu ostatak života. Imaš li ih?

Ove 4 osobine muškarci traže u ženi sa kojom bi da provedu ostatak života. Imaš li ih?

25 Septembra, 2017 Off By nika

Ako želite da osvojite njegovo srce, potrebno je da znate šta je to što muškarcu daje signal da samo povremeno izlazi s vama, a koje stvari su presudne da bi se veza dovela na viši nivo. Ovde pričamo o “pravim” muškarcima – o muškarcima koji su zreli i snažni na psihičkom, emocionalnom i duhovnom nivou.

Evo koje stvari oni traže kod žene sa kojom žele da provedu ostatak života.

Pravi muškarac želi ženu koja je razigrana

Jedna od stvari koja muškarcima daje signal da je vreme za “dublju” povezanost je igra. Muškarci vole da su aktivni putem igre. Vaspitani su da se izraze i povežu sa okolinom kroz akciju. Nažalost, većina žena to zaboravlja pa žele da se pričom “uvuku” u njegovo srce. Ali, činjenica je da muškarci ne gaje osećanja prema njima na osnovu onoga što su rekle.

 

Njih ne privlače riječi već iskustvo koje doživljavaju sa ženama. Gledajte ili upražnjavajte sport zajedno, budite takmičarskog duha prilikom pojedinih igara, kao što je stoni tenis pa povremeno ubacite i poneku sarkastičnu dosetku i on će definitivno biti zainteresovan za vas.

Pravi muškarac želi ženu koja je nezavisna

Pravi muškarci žele ženu koja ih inspiriše, jer se njoj u životu dešavaju zanimljive stvari. Oni zapravo žele ženu koja ima i neku drugu svrhu osim toga da bude u vezi. Normalan i pravi muškarac ne boji se uspešnih i nezavisnih žena. Ono što mu je bitno jeste da žena ima prostora za vezu i da je prizemljena i prisutna i telom i duhom kada je s njim.

 

Dakle, nema potrebe da zapostavljaš svoja interesovanja, prijatelje ili odgovornosti samo da bi bila s njim. S druge strane, kada si s njim, onda se tako i ponašaj – zabavljaj se i poklanjaj mu pažnju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2