OVAN voli žene koje imaju SVOJ STAV o svemu,dok muškarac RIBA voli MISTERIOZNE i MIRNE devojke

OVAN voli žene koje imaju SVOJ STAV o svemu,dok muškarac RIBA voli MISTERIOZNE i MIRNE devojke

21 Septembra, 2017 Off By nika

Lavovi nikada ženama neće dozvoliti da budu dominantnije od njega, dok su Škorpije izuzetno tradicionalni muškarci

Ovan

Ovan voli visoke devojke. Pre će ga privući crvenokosa i devojka tamne kose, nego neka nasmejana plavušica. Ovaj muškarac najčešće devojke upoznaje preko prijatelja ili na sportskim manifestacijama. Ovaj muškarac voli domanantne žene i one koje imaju svoj stav o svemu, ali kako i on voli da dominira situacijom baš iz tog razloga će često upadati u konfliktne situacije i svađe sa devojkom. Ukoliko želite da ga osvojite stavite jaku šminku na lice- naglasite oči i usne, obucite se izazovno i pravac u neku “spiku” sa Ovnom o recimo nekoj utakmici ili žurci koja je trajala do jutra. Nemojte biti stidljivi, šta više odgovorite mu na svaku provokaciju, smejte se samopouzdano i “bezobrazno” i ovaj muškarac će vam jesti iz ruke.

Bik

Bik iznad svega voli devojke koje su dame. On je muškarac, a ona je tu da mu se divi, da ga prati, podržava. Ovaj muškarac će vam stalno govoriti kako imate divnu kosu i kosa je jedan od detalja koji prvo primeti kod žene. Ustvari pre kose obrati pažnju na grudi. Ovaj muškarac voli obline. Ako ne znate kako da osvojite Bika samo se smejite, onako nevino i ženstveno, nemojte biti glasne i bučne i imaćete ga za sebe ceo život. Ukoliko planirate osvajanje u pohode obucite neku crvenu haljinu do kolena sa dekolteom; stavite neki nežan parfem (o da Bikovi obožavaju devojke koje lepo mirišu), uvijte kosu i biće vaš.

Blizanci

Blizanci iznad svega vole komunikativne devojke. Ukoliko im se pojavi lepotica sa dugim nokama i dekoleteom iz snova svih tinejdžera, ali bez harizme i razvijene elokvencije ona neće imati mnogo šanse kod ovog muškarca. Dakle njemu su priča i ta neka pozitivna energija sa devojkom najbitnije. Ne voli našminkane devojke i vulgarno obučene. Da se ne lažemo okrenuće se Blizanac za ovakvom devojkom, prokomentarisaće je sa drugarima, ali ništa više sa njom neće želeti. Dakle devojke ukoliko vam je meta momak rođen početkom juna budite prirodne, nasmejane i uvek raspoložene za poneki vic i razgovor sa svojim momkom. To bar može svako!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4