OVAN – SLAGANJE SA  DRUGIM ZNACIMA – RAKA zaobići u  ŠIROKOM LUKU,  poželjni STRELAC  i LAV!

OVAN – SLAGANJE SA DRUGIM ZNACIMA – RAKA zaobići u ŠIROKOM LUKU, poželjni STRELAC i LAV!

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Za osobe koje su rođene kao ovnovi u horoskopu, važi da su ratoborne, liberalne i snalažljive.

Poseduju ogromnu količinu energije, a troše je na sport, posao, hobije, zabavu… Teško ga je ispratiti u nekim stvarima.

Što se tiče fizičkog izgleda, muškarci ovnovi su jaki i visoki, a žene obično imaju zanosne obline. Nekada su baš bezobrazni, pogotovo prema slabijima, imaju običaj da se rugaju i ponižavaju, a najlakše mu je da se posvađa sa nekim.

Vole da komanduju, a kada je reč o poslu, gotovo da nema razlike između muškaraca i žena. Sposobni su da rade sve, pogotovo da šefuju i vode posao. Jednostavno su rođeni da budu lideri. Čak i kada nije vođa ekipe, ovan sa velikom lakoćom nameće svoju volju.

Njihov partner mora da bude psihički jak, stabilan i sposoban. Na primer kada su žene u pitanju, ne očekujte da će sedeti kod kuće i posvetiti se samo porodici. One su dovoljno sposobne i da rade, i da brinu o porodici, da se bave fizičkim aktivnostima i da pri tom imaju neki interesantan hobi. Nakon raskida, ovnovi bez problema prežale nesrećnu ljubav i brzo pronađu nekog novog.

 

Ovan – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Zahtevni su u ljubavi, traže da im pristupite na određeni način, ali pre svega žele stabilnog i psihički jakog partnera. Seks je sve samo ne nežan, dama u znaku ovna će vas dobro izujedati i izgrebati, dok muškarac prelazi direktno na stvar i ne troši mnogo vreme na poljupce i maženje. Ovakvim osobama odgovaraju vatreni znakovi, ali i liberalni vazdušni.

Kako se slažu ovan i ovan?

Ovan se obično slaže dobro sa pripadnicima svog znaka. Njihova veza veoma lako napreduje, brzo se upoznaju, a nakon kraćeg perioda moguće je i ući u brak. Takođe ne mora da prođe mnogo da bi došlo do prvog seksa, koji je svakako za pamćenje. Dva ovna mogu da funkcionišu dobro, ali pod uslovom da kontrolišu svoju sebičnost, impulsivnost i tvrdoglavost.

U ovoj vezi najviše će smetati ovnova, dobro poznata tvrdoglavost. Kada se dva ovna posvađaju, sevaće na sve strane, jer ni jedan neće da popusti. Iako će se brzo spojiti, postoji i verovatnoća da će se istom brzinom i rastati, jer između muškarca i žene ovna je najača starst, dok ne mora da znači da će se između njih javiti istinska ljubav. …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4