OVAN: On je ROĐEN DA BUDE PRVI u svemu, zbog toga ga je SULUDO ZAUSTAVLJATI u ostvarivanju njegovih snova. Ono što ZACRTA – on to i OSTVARI!

OVAN: On je ROĐEN DA BUDE PRVI u svemu, zbog toga ga je SULUDO ZAUSTAVLJATI u ostvarivanju njegovih snova. Ono što ZACRTA – on to i OSTVARI!

13 Aprila, 2019 Off By nika

Ovan je neko ko je zaista nezavisna ličnost, u svakom pogledu. S obzirom na to da je prvi znak u Zodijaku često voli da ima ulogu vođe. U svemu tome spreman je uvek da prihvati i određenu dozu rizika.

 

Njegova veselost i privlačnost su nešto što navodi druge ljude da ga prate. Ovan je neko ko jednostavno donosi uzbuđenje u život drugih ljudi. Takođe moramo napomenuti da je vrlo koketan i obožava flertovanje kao pravi lovac. Međutim, te karakteristike vrlo često zadržava i kada stupi u brak.

 

Ovan je neko ko konstantno traži pažnju, kada je u nekom odnosu, jer ga zanemarivanje od strane partnera može ugasiti.Za onu osobu koja ga voli spreman je da učini sve na ovom svetu. Najveća sreća za njega je kada lice njegove voljene osobe odiše željom za životom i emocijama punim ljubavi.

 

Njihova strast u svemu što rade i spremnost istraživanju čine ih veoma zanimljivim ljubavnicima. Obožavaju sve moguće poze u kojima mogu da pokažu svoju dominaciju.

 

Međutim, u odnosu mogu da budu i isključivo skoncentrisani na sebe i zbog toga često ne obraćaju pažnju na osobu suprotnog pola, što ponekad zna da bude i dobra strana priče, ali ponekad mogu da izgledaju bahato i bezosećajno.

 

Ovnovi su poznati po svojoj neobuzdanoj dinamičnosti, zbog koje vrlo često pokažu i neke svoje loše osobine, kao što su bezosećajnost, nestrpljivost i netrpeljivost prema onima koji ih izluđuju. Možemo reći da u odnosima mogu da budu jako sebični i egocentrični, jer ne obraćaju pažnju na osećanja drugih ljudi.

 

Zbog toga vrlo često gube prijatelje i partnere. Da bi postigli ono što žele, Ovnovi su spremni čak i da lažu, ako to smatraju korisnim. Međutim, nisu poznati kao dobri lažovi i vrlo često ljudi pročitaju njihove namere. Ovnovi vole da im stalno poklanjate pažnju i delite komplimente.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2