OVAN – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

OVAN – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Ovnovi,
U prvoj dekadi maja Merkur koji prolazi kroz vaš znak praviće kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na prepreke u vidu nepovoljnih okolnosti i nevidljivih teškoća izazvanih spletkama. Nailazićete na pokušaje podmetanja i manipulacije od strane konkurencije. Može se dogoditi da vas to isprovocira i da uđete u sukobe koji se mogu nepovoljno odraziti na razvoj vaši planova. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom.

 

Neko će vas ogovarati iza leđa i pokušaće da se okoristi na vašu štetu. Izbegavajte da se koristite nelegalnim sredstvima kako biste došli do koristi jer vam to može naneti štetu. U drugoj dekadi maja Sunce će praviti trigon sa Plutonom, što će vam omogućiti da iskoristite šanse koje će vam se pružati u ostvarivanju dugoročnih ciljeva. Bićete u prilici da ostvarite napredak tako što ćete umeti da se prilagodite okolnostima na tržištu. Nedovršene i odložene obaveze će vas usporavati na neočekivane načine i biće vam teško da započnete nove aktivnosti dok ne dovršite ono što duže vremena odlažete.

Treća dekada maja biće vam povoljna na polju komunikacija i saobraćaja. Sunce će ući u znak Blizanaca i praviće sekstil sa Marsom, što će vam omogućiti uspeh u pregovorima oko jedne važne saradnje. Na polju novca nailazićete na teškoće. Sunce će 9. maja praviti opoziciju sa Jupiterom. Ova opozicija obuhvata vaše polje finansija i platnog prometa i donosi vam veći odliv novca na troškove. 15. maja će Uran ući u znak Bika i vaše polje novca i odmah će Mars praviti kvadrat sa Uranom, što će doneti nove komplikacije i moguće gubitke.

 

Poboljšanje vas očekuje 25. maja kada će Jupiter praviti trigon sa Neptunom i kada će platni promet da se poboljša, ali će novi zastoji uslediti već narednih dana.
Nezaposleni Ovnovi će trebati mnogo da se strude, da obilaze potencijalne poslodavce i da se dokazuju kako bi mogli da dobiju novo zaposlenje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3