OVAN – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

OVAN – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Posao:

Dragi Ovnovi,
Vaš vladar Mars 2. avgusta pravi kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju finansija. Kako je Mars retrogradan, potrebno je da se usmerite ka rešavanju zaostalih finansijskih obaveza, posebno prema saradnicima i dobavljačima. Neplaćene obaveze i neprispela potraživanja mogu neočekivano da vas zakoče u razvoju planova i nanesu vam gubitke. Trigon Venere sa Marsom 8. avgusta donosi vam poboljšanja na polju saradnje i poslovnih partnerstava. Imaćete više uspeha na polju javnosti, kao i ako se bavite nekim vidom elektronskog ili IT inženjeringa.

 

Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji je vladar vašeg polja posla i karijere, što će vam doneti nove izazove koji mogu da budu odskočna daska za vaš uspon u karijeri ali će zahtevati od vas ulaganje velikih i dugoročnih napora. Neće vam biti lako da se izborite sa preprekama. 13. avgusta se Mars vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje posla. Neophodno je da obratite pažnju na ranije započete, a odložene ili nedovršene radne obaveze i projekte. U protivnom ćete imati zastoje na polju posla.

Merkur će krenuti direktno 19. avgusta, što će vam omogućiti da se malo opustite i da poboljšate komunikaciju sa poslovnim partnerima i klijentima. Sunce će ući u znak Device i vaše polje usluga 23. avgusta. Pružiće vam se mogućnosti da pokažete svoju veštinu i rukovodeće sposobnosti, a to će vam doneti i više stabilnosti u poslovanju i uspeh u oblastima građevinarstva, servisnih i zanatskih usluga, koji ćete moći na duži rok da održavate.

 

Sunce će 26. avgusta praviti trigon sa Saturnom, što vam pruža mogućnost ostvarenja napretka u karijeri. Uvećaćwete svoju zaradu. Mars će krenuti direktno već sledećeg dana, 27. avgusta, pa ćete moći da lakše i efikasnije obavljate sve rutinske poslove, kao i da započnete nove.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti priliku da započnu honorarni posao, a najbolju ponudu za posao na duže vreme će dobiti u oblastima zabave i ugostiteljstva.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3