OVAN LOMI SVE PO KUĆI, A RAK SE POVLAČI: Kako se svađa svaki horoskopski znak?

OVAN LOMI SVE PO KUĆI, A RAK SE POVLAČI: Kako se svađa svaki horoskopski znak?

5 Decembra, 2017 Off By nika

Kako se ljuti koji znak i koju taktiku da primenite kako biste izbegli lavinu besa? Svako ima svoju tačku ključanja, a reći ćemo vam samo da je izreka “ne diraj lava dok spava” u potpunosti tačna!

OVAN

Ovnovi se definitivno najbrže razbesne. U njima u svakom trenutku tinja vatra koja će buknuti u pravi ljuti požar ako im nagazite na žulj, što je ujedno i njihova mračna strana. Ovan nikada neće prvi započeti svađu, ali će je vrlo rado završiti, i to eksplozivno. Ako im ispritiskate prave dugmiće, videćete erupciju besa kakvoj nikada ranije niste prisustvovali.

Ipak, koliko god da se brzo ljute, toliko se brzo i umire, a lako i opraštaju. Od svih znakova oni najlakše opraštaju i zaboravljaju sukobe.

BIK

Bikovi su obično prilično uravnoteženi, i treba im dosta vremena da se naljute. Ali, ako ih dovedete do tog stadijuma, dobro ih se pazite. Najlakše ih razbesni izdaja, nevera i dupli standardi. Ipak, treba da ih baš duboko razočarate da biste ih doveli do besa, jer ne žele da troše energiju na svađanje.

Nakon rasprave, treba im dosta vremena da se smire. Zato je najbolje ostaviti ih na miru da srede misli, jer ako forsirate razgovor, samo ćete ih dodatno razbesneti.

Nakon velike svađe sa njima, vaš odnos nikada neće biti isti, čak i ukoliko reše da vam oproste.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4