OVAN je u duši SAMOTNJAK teško se vezuje za jednu osobu, dok VAGA teško podnosi samoću

OVAN je u duši SAMOTNJAK teško se vezuje za jednu osobu, dok VAGA teško podnosi samoću

12 Jula, 2018 Off By nika

Ima li i među nama onih koji samoću ne izjednačavaju sa usamljenošću, pred kojima se ne otvaraju ambisi ako smo iz nekog razloga sami, makar taj razlog i ne bio naš izbor?

OVAN

Dinamičan, neumoran, hrabar, u potrazi za avanturom, često sam sebi dovoljan, ovaj znak će svoj single status umeti veoma lepo da iskoristi. Krenuće, ako mu mogućnosti dozvoljavaju, na neko daleko putovanje, u predele u koje ljudska noga nije kročila, ne razmišljajući o mogućim opasnostima. U duši samotnjak kojem je akcija jedino merilo vrednosti života, neće ni primetiti da mu nedostaje partner.

 

Njegovom velikom energetskom naboju i konstantnoj potrebi za promenom, stalni partner bi samo smetao. A i zašto bi se vezivao za jednu osobu ako predvodnika i pobednika na svakom koraku čeka poneko stado?

 

BIK

Iako je jako emotivan i ima veliku potrebu za pažnjom i maženjem, a među znacima prednjaci po ranom ulasku u bračne vode, bik ume junački da se nosi sa svojom potrebom za idealnim partnerom. Svoj single status iskoristiće za popravljanje materijalnog statusa, uživajući, uz put, u umetnosti (pre svega muzici), prirodi, životinjama, svemu lepom u njegovom okruženju, dobroj hrani…

 

Bik, definitivno, ima snage za sve životne nedaće, uključujući i samoću, a optimizam i sklonost ka uživanju u svemu lepom, nikada ga ne napuštaju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4