OVAN ima tešku NARAV, Devica je kao “princeza na zrnu graška”a Vodolija je…

OVAN ima tešku NARAV, Devica je kao “princeza na zrnu graška”a Vodolija je…

8 Jula, 2018 Off By nika

Horoskop, tj zodijak i horoskopski znakovi nam su uvek zanimljivi – verovali mi u njih ili ne, uvek nas zaintrigira da vidimo šta zvezde misle o nama.

Ovan

Dinamičan i nestrpljiv, Ovan je svestan jedino samog sebe. Ono što želi to mora i da dobije. Cena ne igra nikakvu ulogu. Naročito ako je plaća drugi. Ostali svet ga interesuje samo u onoj meri u kojoj ima veze sa njim. Ali, i pored svega, teško da ćete ikada reći za njega da je sebičan. U njegovom karakteru nema nimalo zlobe, tako da mu se lakše može oprostiti što nema ni takta.

 

Uvek veruje svim srcem, posrćući i izdižući se, da bi pokušao sve iznova. Nikada nemojte pomisliti da laže. Onakvog kakvog ga vidite – takav je.

 

Imaju tešku narav. To je tačno. Ali, oni su savršeno nesposobni da istraju u svojoj ljutnji, i kada prigovori jednom prestanu, to je zaista zauvek zaboravljeno. Ovan će se izviniti čak i svom najljućem neprijatelju, bez obzira na užasne pretnje koje je u trenutku emocionalnih muka izgovorio. Realista, a ipak odlučni idealista.

 

U ljubavi Ovan je romantičan i strastven, ali su prepreke i teškoće ono što daje žar njegovoj ljubavnoj igri: “potera je neuporedivo slađa od ulovljenog plena”. Ipak, nije se rodio Ovan koji nije spreman dati sve za svoju ljubav, dok traje naravno. Da biste ga privukli nikada ne smete pokazati interes. Držite se po strani, nezavisni, i uvek pomalo prkosni. Morate deliti njegovo mišljenje ili će vas smatrati nelojalnim. Ako želite da ga zadržite nikada nemojte dozvoliti da pomisli da vas ima u svojoj vlasti. Tada ste izgubljeni, jer on će lako otići tražeći novi izazov.

 

U poslu pokazuje najbolje osobine ako radi nezavisno jer ima dovoljno slobodnog prostora za svoje ideje – i barem nekoga, ko će obaviti za njega dosadne rutinske poslove i detalje. Šta ne valja kod njega? Možda to što on istinski veruje da je bolji i zanimljiviji od drugih i što se izvrsno zabavlja pričajuci isključivo o sebi sve vreme. I na kraju, što je dovoljno da mu pokažete prst pa da uđe u bitku. Srećom, glava mu je tvrda i može podneti mnoge udarce.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4