OVAN i BIK – ONI SU BORCI ZA PRAVDU,DOBRI LJUDI, VOLE NESEBIČNO, ali vam neće dozvoliti da ih POVREDITE ili KORISTITE zbog te LJUBAVI!

OVAN i BIK – ONI SU BORCI ZA PRAVDU,DOBRI LJUDI, VOLE NESEBIČNO, ali vam neće dozvoliti da ih POVREDITE ili KORISTITE zbog te LJUBAVI!

19 Maja, 2020 Off By nika

 

Oni će učiniti sve da voljenu osobu učine srećnom i zadovoljnom. Međutim, mnoge osobe koje su bile u vezi sa Bikovima nisu znale to da cene i na pogrešan način su iskoristile tu ljubav i dobrotu. U takvim situacijama Bikovi obično prekidaju vezu i odlaze ponosno. Bikovi mogu voleti do neba, ali nikada neće preći preko svoga ponosa. Svi vrlo dobro znaju koliko su Bikovi ponosni i hrabri, koliko im je stalo do pravde i bez obzira koliko vole neće dozvoliti da ih povredite.

 

Zato nikada nemojte iskoristiti dobrotu ovih ljudi i nemojte se oslanjati na to što vas vole, jer bilo koliko da vole neće dozvoliti da ih povredite i da ih koristite. Ona osoba koja ga ne poštuje, ta osoba nema šta da traži u životu jednog Bika. Bikovi su osobe kojima je ustvari pravda mnogo važnija od ljubavi.

 

Ne vide oni sreću u odnosu u kome vole nekoga, a taj neko ne uzvraća istom merom. Za njih je pravda da dobiju onoliko ljubavi koliko i daju. Mogu vas oni voleti i poštovati do neba, ali Bikovi vam nikada neće dozvoliti da ih povredite i koristite. Pre će ostati sami na svetu nego vam dopustiti da u njihov život unesete tugu, a oni su vama samo ljubav dali.

 

Na kraju Bikovi su neko ko beskrajno poštuje ljubav ali više ceni sebe i svoj mir. Ovaj znak je pravičan i uvek će to biti. I dok ne nađe ljubav kakvu zaslužuje, gde se sve deli na pola i poštuje uložen trud, neće se ni smiriti!

Stranice: 1 2