OVAN i BIK – ONI SU BORCI ZA PRAVDU,DOBRI LJUDI, VOLE NESEBIČNO, ali vam neće dozvoliti da ih POVREDITE ili KORISTITE zbog te LJUBAVI!

OVAN i BIK – ONI SU BORCI ZA PRAVDU,DOBRI LJUDI, VOLE NESEBIČNO, ali vam neće dozvoliti da ih POVREDITE ili KORISTITE zbog te LJUBAVI!

19 Maja, 2020 Off By nika

Ono što povezuje ova dva znaka je njihov veoma izražen osećaj za pravdu. Kod njih sve mora biti pravedno, makar im to donelo najveću moguću tugu. Kod ova dva znaka to važi i u polju ljubavi.

Onoliko koliko vole, toliko ljubavi očekuju za uzvrat. Možda će vam jednom progledati kroz prste, ali drugu šansu ne daju, ako pokušate da ih povredite ili iskoristite njihovu nesebičnu ljubav.

 

OVAN

Jedan od najbitnijih prioriteta u životu svakog Ovna je ljubav. Oni se bore za svoju ljubav, ne znaju za granice i spremni su da učine i nemoguće da bi usrećili svoju voljenu osobu. Oni se potpuno posvećuju osobi do koje im je stalo i prosto za nju žive. Spremni su na sve da tu osobu učine srećnom i da ona kraj njih bude zadovoljna.

 

Za Ovnove je ljubav nešto kao svetinja, nešto dragoceno i najvažnije u životu. Oni kada vole, za njih je njihova voljena osoba bukvalno centar sveta. Ipak bez obzira na to koliko vole nikada neće dozvoliti da ih neko povredi ili da ih koristi. Nema toga što neće učiniti za voljenu osobu, ali ovo sigurno neće dozvoliti.

 

Ovan je neko ko u svojoj blizini ne želi nikoga ko mu donosi tugu i ko ne poštuje njegov trud i njegovu ljubav. Ovnovi su veoma pravični kako u životu, tako i u ljubavi. Oni smatraju da, ako u odnosu ne postoji podjednako poštovanje, da to nije pravedno. Nikada neće ostati pored osobe koja ih ne poštuje i ne ceni i koja im donosi tugu….

 

 

Mogu vas oni voleti više od svega na svetu, ali nikome neće dozvoliti da to koristi na pogrešan način. Oni su jednostavno takvi, pravični i svako ko ih poznaje zna da je to istina.

 

Ako budete imali sreće da u životu sretnete partnera u znaku Ovna biće dovoljno da mu vratite i polovinu onoga što vam on daje i bićete najsrećni na svetu. Dajte mu mrvicu ljubavi i dobićete troduplo više, ali to ne znači da će vam dopustiti da ga povredite ili iskoristite.

 

BIK

Bik je jedan od onih horoskopskih znakova koji bukvalno žive za ljubav. Ljubav je ono što ih pokreće, motiviše i uvek im je stalo do borbe za voljenu osobu. Bikovi vole bezuslovno, vole da usreće svoje partnere i retko kada će vam doneti tugu. Biti u vezi sa njima je nešto najdivnije što vam se može dogoditi, jer ćete retko kada biti zapostavljeni i tužni. Za njih je, od onog trenutka kada počnu da vole, voljena osoba ustvari centar sveta.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDECOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2