Ovan hoće ženu koja mu se divi, Lav zahteva da ga stalno hvalite!

Ovan hoće ženu koja mu se divi, Lav zahteva da ga stalno hvalite!

20 Jula, 2018 Off By nika

Pre nego što se upustiš u vezi s njim, prvo saznaj kakve žene odgovaraju njegovom horoskopskom znaku.

Ovan

Njemu je najbitnije da njegova partnerka misli da je on najlepši, najbolji i najpametniji. Ukoliko pokuša da mu na neki način protivureči ili slomi ego, biće eliminisana. Ovan ima svoj raspored, svoj život, a ako se neko uklopi – super, ako ne – onda ništa. Bitno je da on ne mora da pravi kompromis.

 

Bik

Želi devojku sa kojom će se zabavljati u kafiću, restoranu, jer Bik voli da uživa, ali i da niko ne remeti njegov red i mir. Tako da ako mislite da njemu možete da javite da se spremi za par minuta jer ste odlučile naprasno da idete u bioskop, na primer, zaboravite na to. Sve mora da se planira, ali u skladu sa njegovim rasporedom. Ako niste vične kuvanju, ne prilazite mu.

 

Blizanci

Blizanci, najveći vetropiri, vole da im uvek bude zabavno. Očekujte da ćete se osećati kao tinejdžerka pored njih. To je dobra strana, ali pripadnik ovog znaka se ponaša tako i kad se radi o ozbiljnim stvarima. Ako ne želite da se dopisujete do besvesti, da vam račun za telefon bude viši nego obično, zaobiđite ovog večitog dečaka. Njega ne možete naterati da uradite ono što vi hoćete, nije podložan manipulacijama, jer kako može neko izmanipulisati manipulatora? Prazne priče ni o čemu može da vodi ceo dan.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4