Ovako se PONAŠA samo MUŠKARAC koji je ZALJUBLJEN do UŠIJU u TEBE!

Ovako se PONAŠA samo MUŠKARAC koji je ZALJUBLJEN do UŠIJU u TEBE!

16 Avgusta, 2017 Off By nika

On definitivno želi da ostatak svog života provede sa vama, i uživa u svakom vašem trenutku…

 

Konačno ste upoznale muškarca sa kojim želite da provedete ostatak života, ali niste sigurni da li i on želi to isto. U vezi vam je lepo, ume da vas nasmeje i oraspoloži i želite da što više vremena provodite sa njim. Normalno je što ne možete tek tako da ga pitate šta on hoće od odnosa sa vama, zato postoje znaci koji odaju da i on podjednako želi da ostatak svog života provede sa vama.

 

Iskreniji je s vama i udobnije mu je u vašoj blizini

Imate poverenja jedno u drugo i sada dovoljno poznajete da znate što smete, a šta ne. Sve to omogućava vam da se osećate prijatno, kada ste zajedno, bez ikakve napetosti, a čak i kada ste u tišini, osećate se dobro.

Priča vam o ličnim stvarima

Vaši razgovori idu puno dalje od svakodnevnih tema, kao što su kako ste proveli dan, što ste radili ili jeli za ručak. Nije mu više problem da raspravlja s vama o stvarima, o kojima ne razgovara s drugim ljudima. Ozbiljan muškarac nema problem da razgovara sa ženom o viziji svog života, ciljevima i izazovima. On je voljan da to podeli s njom i pokaže ranjivost, bez straha da to nije ponašanje mačo muškarca…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2