RAK – Oni su DETEKTORI za ISKRENOST, OSETLJIVE, ROMANTIČNE duše ali imaju i svoju DRUGU STRANU!

RAK – Oni su DETEKTORI za ISKRENOST, OSETLJIVE, ROMANTIČNE duše ali imaju i svoju DRUGU STRANU!

21 Oktobra, 2017 Off By nika

Poznat je kao miran znak, ali ima i svoju drugu stranu. Za horoskopski znak Rak važi da su osetljive, romantične duše, međutim to nije u potpunosti tačno. Postoji i ona njihova druga strana koju ne pokazuju toliko često. Upravo takvo njihovo ponašanje je ono koje ih izdvaja od ostalih znakova i čini da ga dugo, dugo pamtite.

 

1. Ćud je Raka smešna rabota

Osoba rođena u ovom znaku često menja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan povod ili uzrok, kao ni razumljivo ili logično objašnjenje.

 

2. Svoje ne da

Ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvek postoji “ravnoteža”. To što su Rakovi izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, oni istovremeno poseduju i “dobar oklop”. Mozete biti sigurni da oni brižljivo čuvaju sve ono do čega im je stalo.

3. Svaki dan je novi test

Ukoliko vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog “ljubavnog carstva”, onda morate da budete spremni na različite testove izdržljivosti i poverenja, kao i emotivne privrženosti…..

 

4. Ne pristaje na kompromis

Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost.

 

5. Porodica na prvom mestu

Nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočište.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2