Ovaj znak u horoskopu dominira: Najjači adut u zavođenju suprotnog pola!

Ovaj znak u horoskopu dominira: Najjači adut u zavođenju suprotnog pola!

4 Maja, 2018 Off By nika

Saznajte da li ste baš vi u pitanju!

OVAN

ONA: Znatiželjna je, ali odbojno reaguje na udvaranje. Pristup mora biti ležeran. Nakon pristupa i kratkog razgovora treba otići. Potom se treba vratiti, ali i glumiti da je ne primećujete. Treba razgovarati sa što više ženskih osoba u okolini. Kada kontakt uspe, valja je diskretno izvesti. Ako dozvoli dodir po bedrima, to je znak popuštanja. Skidanje valja obaviti oprezno. Odustaće ako joj rukom zahvatite stidne dlačice i ona oseti bol. Nespretnost ne podnosi, odmah se oblači i odlazi. Nakon seksa ne treba ništa očekivati. Drugog dana će se praviti da vas ne poznaje.

ON: Ima dečju znatiželju, pa reaguje naivno. Zamamna žena za njega je poput lepe igračke. Voli ležernost, a mini suknja može puno uraditi. Treba ući u njegovo vidno polje, prebaciti nogu preko noge, ali ga ne gledati. Uznemiri se kad primeti komadić gaćica pod suknjom. Treba proći pored njega i kao slučajno ga dodirnuti. Otdete i vratite se. Do tada će se već pribrati i prići vam. Želi što pre svršiti. Voli oralni seks, jezikom će ispitati vaše telo. Kada je jednom imao seks s vama, očekivaće ga stalno.

 

BIK

ONA: Ovde je zavođenje mukotrpno. Na kraju se isplati jer su Bikovi vrlo nežne i krajnje tolerantne. Razgovor će prihvatiti, ali ne voli naglost, zahteva pažnju i puno vremena. Kada dođe do seksa, valja pokazati strpljenje. Dodire će odbacivati, ali neće bežati, izazivaće, ali će se praviti da nije tako. Od prvog dodira do skidanja može proći dugo vremena. Kada popusti, učiniće to kao da i dalje odbija. No, odjednom će pokazati koliko uživa. Nakon seksa prema njoj se treba prijateljski ophoditi. Drugog dana neće bežati.

ON: Ako ste preterano dinamična osoba, on će vas odbiti. Predložite li mu trčanje ili mu pričate o zdravoj hrani, više ga nećete videti. Voli da se sluša. To mu je slaba točka. Zamolite ga da vam pomogne u rešenju nekog problema. Kao vrlo analitična osoba, on će dugo i naširoko objašnjavati. Što razgovor dalje traje, veza postaje prisnija. Nije sve gotovo kada vas uhvati za ruku. Ako je gladan ili ako mu se spava, otići će. Seks s njim je jednostavan i ugodan. Ako ste uzbuđeni i želite penetraciju što brže, mogli biste se razočarati. On ide polako. Trudi se da zadovolji partnerku.

 

BLIZANCI

ONA: Vesela je i živa, ali i neuhvatljiva. Logika joj je razarajuća, a uvek je barem dva koraka ispred udvarača. Pre nego izgovorite reč, ona već sve zna. Na seks pristaje lako, ne stidi se skidanja. Od seksa pravi predstavu, skida se kao striptizeta. Voli grublji seks, a ne podnosi tepanje i romantične priče. Ako je pristala na prisan razgovor, verovatno je pristala i na sve ostalo. Ne pamti lica, pa joj valja prići kao stari prijatelj. Čudiće se, ali će prihvatiti uveravanje da se već od pre znate. Tako sve krene.

ON: Najbolje ga je zavesti na zabavama. Treba mu se približiti vrlo diskretno, bez ikakve priče. Ruke trebaju raditi više od usta. Ispod stola zavucite ruku i dodirnite ga po polnom organu. Reakcija će biti trenutna. Teško se odvaja od prijatelja i zabave, pa ne treba forsirati. Sa seksom treba krenuti kada je zabava završena. On je majstor seksa, igrač koji može smisliti i neverovatne stvari.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4