Ovaj znak čeka UNAPREĐENJE, a evo ko će CELE NEDELJE dobijati NOVAC!

Ovaj znak čeka UNAPREĐENJE, a evo ko će CELE NEDELJE dobijati NOVAC!

15 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

Nemate previše problema kako da zaradite već kako da steknete dobre saradnike koji će da nastave vaše delo. Vi ste šarmantna osoba pa možete da očekujete uspeh gde god da se pojavite. Čuvajte se neprijatelja koji su često u vašem okruženju.

Emotivan život vam je otvoren za nove ljubavi. Ako ste u braku partner će preterano brinuti o vašim finansijama misleći da grešite. Ali vi ste veoma pažljivi i razmišljate o svakom koraku.

Zdravstveno možete biti previše napeti.

BIK

Ne razmišljate o umoru i preteranom radu. Imate sve uslove da zaradite odlično. Morate da obratite pažnju na saradnika u znaku Blizanci koji može da vam napravi izvesne probleme svojim brzopletim nerazmišljanjem. Čuvajte novac za dalje poslove koje morate da pokrenete.

Emotivno bi trebali da se okrenete ljubavi sa Vodolijom. Iako hirovita ona vam unosi radost u život, promene koje vi generalno ne volite ali su vam potrebne.

Zdravstveno povedite računa o štitnoj žlezdi, nervoza vam je sve veća i veća.

BLIZANCI

Krajem nedelje ćete imati više šanse da se okrenete nekim poslovima koji će vam omogućiti bolju zaradu. Posebno Blizanci koji se bave nekretninama mogu da očekuju povoljnosti na tom planu. Nećete imati problem na tom putu jer ionako se stalno vraćate na neke stare ponude, uvek imate nešto novo da završite.

Bolja vam je energija ako ste u braku. Blizanci koji traže svoju idealnu novu ljubav mogu očekivati da će upoznati divnu osobu punu pozitivne vibracije i lepih manira.

Zdravstveno obratite pažnju na vene.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4