OVAJ znak ce ti POMUTITI RAZUM ako sa njim dozivis LJUBAV !

OVAJ znak ce ti POMUTITI RAZUM ako sa njim dozivis LJUBAV !

9 Jula, 2018 Off By nika

1.Koji horoskopski znak je najverniji?

Muškarac Bik je gotovo sigurno najvjerniji. Njegova vjernost je toliko intenzivna da to može biti malo zastrašujuće s vremena na vrijeme! No, možete započeti odnos s muškarcem Bikom jedino ako ste i vi zastrašujuće vjerni, jer muškarac Bik vam gotovo nikada neće oprostiti nevjeru.

 

Za manje intenzivno lojalnog partnera, muškarac Rak je savršen. Dokle god mu pokazujete poštovanje i naklonost (i dobro se odnosite prema njegovoj majci) on će vam biti predan.

 

Muškarac Lav je također poznat po svojoj odanosti. Međutim, ta lojalnost može se smanjivati ​​ako ga ne podržavate u svemu što radi. On će to tumačiti kao nedostatak podrške i u nekim slučajevima, to mu može ‘dati dozvolu’ da zaluta.

 

Muškarac Vaga je znak koji će se najvjerojatnije oženiti iz pogrešnih razloga, a glavni među njima je bijedni strah od samoće.

Ako morate odabrati samo jednog: Bik – jer vernost je u srži njegove naravi.

 

2.Koji horoskopski znak je najpouzdaniji?

Muškarac Ovan voli vidjeti sebe kao viteza na bijelom konju. On voli situacije u kojima on spašava stvari i to ga čini vrlo sretnim.

Muškarac Bik je pouzdan, ali samo ako mu je apsolutno kristalno jasno o čemu se radi, a također može biti malo spor u shvaćanju i ponekad neosjetljiv. Međutim, kada zna gdje ga želite, kada i zašto, on će biti tamo. Iako ćete mu možda trebati napisati upute na poleđini ruke.

 

Muškarac Rak je, bez sumnje, najpouzdaniji. Obitelj mu je na prvom mjestu i svoje odgovornosti shvaća vrlo ozbiljno. Tako dugo dok ste u dobrim odnosima s njegovom majkom majkom, nećete naći bolju stijenu na koju se možete osloniti od muškarca Raka.

 

Ako pod ‘pouzdan’ mislite ‘organiziran’, ne tražite dalje od muškarca Djevice. On će se sjetiti svakog važnog datuma i organizirat će svoj posao i osobni život kako bi se bolje prilagodio. Sigurno nikada niste čuli muškarca Djevicu kako govori da je nešto zaboravio.

Ako morate odabrati samo jednog: Muškarac Rak je iznad svega najpouzdaniji znak.

 

…nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4