Otkrili smo ODGOVOR na pitanje koje muči sve SINGL devojke: GDE pronaći NORMALNOG MUŠKARCA?

Otkrili smo ODGOVOR na pitanje koje muči sve SINGL devojke: GDE pronaći NORMALNOG MUŠKARCA?

17 Septembra, 2017 Off By nika

Ovaj tekst posvećen je svim onim ženama koje tek ulaze u ljubavne avanture, kao i onima koje se posle razočarenja s punim pravom pitaju:

Gde, zaboga, da nađem nekoga ko je normalan?!

Da krenemo od početka…

Radno mesto. Čini se da već poznaješ sve kolege. Neki su oženjeni, neki deluju kao da nikada neće stići da se ožene, a nekima veza od karijere ne pada na pamet. Ionako ne bi bilo normalno da započinješ išta sa kolegom, to provereno donosi neprilike. Vraćaš se dnevnim zadacima no, gle čuda!

Ko je ovaj frajer koji dolazi na novo radno mesto? U pauzi ga odmeravaš međutim, shvataš da niko ko se bavi vašim poslom nema vremena za ozbiljnu vezu i ne može biti normalan. Isti princip važi i ako si na fakultetu. Niko se ne izdvaja jer niko nije normalan. A kako to znaš? Pa, tako što je opšte poznato da nema normalnih muškaraca…

Zaključak broj 1: Normalnog muškarca ne možemo pronaći na radnom mestu/fakultetu.

Ok. Idemo dalje…

Vikendom ulažeš u svoje „najbolje svetlo“. Trpe tvoja stopala u vrtoglavim potpeticama, trpi tvoje lice, kosa pati od prečestog feniranja a ti dolaziš kući u sitne sate uz sećanje na muškarca koji ti je urlao u uho, umalo prosuo piće po haljini i nestao kako je i došao – u nikotinskom dimu.

Zaključuješ da normalan muškarac sebi ne može da priušti da pijanči do sitnih sati. On vodi zdrav život.

U slučaju da ti prilaze u restoranu ili u kafiću dok sa drugaricom jadikuješ baš na ovu temu, jasno je da ćeš odbiti išta više od formalnog upoznavanja, jer taj muškarac da je normalan znao bi da ti jednostavno ne možeš da sretneš nekoga za šankom ili tokom jela. To naprosto nije romantično! Stvar je jasna…

Zaključak broj 2: Normalnog muškarca ne možemo pronaći u noćnom klubu/baru/restoranu.

Sada već pomalo očajavaš iako te drugarice uveravaju da imaju nekoga za tebe. Teška srca pristaješ da se upoznaš sa par muškaraca „po preporuci”.

Jedan pokazuje bicepse i sugeriše ti da se više pozabaviš telom – kakav bezobraznik!

Drugi je umetnička duša – nije u dodiru sa realnošću.

Treći je čitave večeri govorio o kozmetičkim proizvodima koje koristi. Nije normalno da ih poznaje bolje od tebe!

Uostalom, koji normalan muškarac bi sebi dozvolio da devojku upoznaje kroz provodadžisanje?!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3