OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

28 Avgusta, 2017 Off By nika

Generacijska OSMICA

Evo generacije kojoj, kad hoće, sve ide od ruke. Misli se na mogućnosti i prilike kojih ima u materijalnom svetu, od novca do moći, data im je mogućnost da tu stignu do vrha. Jedino što ih ona njihova – ima vremena – uglavnom na kraju nigde ne odvede. Ne može im se poreći borbenost, ambicija, želja, ogromna energija, konstruktivnost i takmičarski duh, ali nema istrajnosti.

 

Neobični su, sve im je servirano i možda ih baš zbog toga treba gurati, visiti im nad glavom i stalno ih opominjati da nema muvanja i hvatanja prečica, jer su previše opušteni. Osmice su od svih brojeva najotpornije na bolest, ali treba nekada kontrolisati nadbubrežne žlezde i mehur, motoričke živce, mišiće, glavu i reproduktivne organe.

 

Generacijska DEVETKA

Generacija koja može na svojim leđima poneti sav teret ovoga sveta, i što je još važnije – rješiti ga se. Oni sve nasleđuju, od bolesti u porodici do imetka. Radni su, vredni, uporni i tvrdoglavi, pa eto njima svega i svačega u životu. Imaju vremena za sve i svakoga, naći ćete ih i među Kraljevićima i prosjacima.

 

Jedino nemaju puno vremena za sebe, to jest za zadovoljenje svojih unutrašnjih potreba i za emotivno ispunjenje, u tom pogledu dosta su nesređeni i pomalo nesrećni. Oni na prvom mestu nasleđuju porodične bolesti, ali su im osetljivi i kičma, stopala, hipofiza. Trebalo bi voditi računa o mladežima i tumorima.

Stranice: 1 2 3 4