OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

28 Avgusta, 2017 Off By nika

Generacijska ŠESTICA

Generacija kojoj su porodica i odnosi u njoj najvažnija stvar na svetu. I ne samo to, bitni su im ljudi i njihovi osećaji, jer samo kroz skladne i harmonične odnose mogu dobiti potvrdu sebe. Hedonisti su, ljubav ima je jako bitna, ali isto tako uživati u hrani i piću.

 

Mogu biti plemeniti i pravdoljubivi ili otići u drugu krajnost i postati robovi materijalnog i čulnih uživanja. Ali kakvi god bili, uvek su šarmantni i topli, lepo je biti u njihovoj blizini. Treba znati da im je porodica početak i kraj, odatle sve kreće i tu se završava, jer nisu sposobni da funkcionišu ako su usamljeni. Šesticama su najosetljiviji reproduktivni organi, bubrezi, venska cirkulacija i grlo.

 

Generacijska SEDMICA

Jedan od najtežih zadataka je dat ovoj generaciji i zato su buntovnici. Originalni su i konstruktivni, teže promenama, ali za razliku od petice koja promene pravi na ličnom nivou, sedmice su okrenute društvu i njihove pobune idu protiv svega što je zaostalo i prevaziđeno. To nije lako i često ih smatraju neozbiljnima, što ponekad jesu, ali niko ne može reći da nisu samostalni i nezavisni.

 

Teško se u svom lovu na vetrenjače uspevaju izboriti i za nešto promene, pa onda mogu biti svadljivi i malo nesnosni za društvo. Morali bi malo biti otvoreniji i opušteniji s drugima. Sedmicama su problematične moždane funkcije i zglobovi, ali i stomak, zbog velike nervoze kojoj su skloni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4