OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

28 Avgusta, 2017 Off By nika

Generacijska TROJKA

Optimizam i osmeh je ono po čemu bi trebalo da budu prepoznatljivi, to im je i glavna vibracija u životu. Trojka generaciji dozvoljeno je da rizikuje i da se malo više od drugih upušta u avanture i igre, jer imaju više sreće. Ovaj svet vapi za idejama 1 trojke i podržava sve što je kreativno i maštovito. Trojke su i generacija koja je požrtvovna za prijatelje i porodicu te se trude da ne padaju na slatkorječivost da ne bi na kraju sve bilo samo osećaj izigranosti i razočaranosti.

 

Kao izazov im je dato da pomažu i olakšavaju život ljudima oko sebe, ali to rade u granicama. S druge strane, trojke ne trebaju biti ponesene optimizmom niti obećavati ono što realno ne mogu ispuniti. Svega se treba pridržavati, ali se treba i truditi da preokupiranost maštom i emocijama ne budu za njih preveliki teret. Trojkama su osetljivi – arterijska cirkulacija, jetra, žučna kesa, bedra, pankreas, i skloni su pojavi masnih tkiva, a nikako ne bi smeli konzumirati alkohol.

 

Generacijska ČETVORKA

Generacija koja je stub svim ostalima. Vremenom primete da se svi oslanjaju na njih. U porodici, na poslu i u društvu, poštuje se njihovo mišljenje, a njihova reč je poslednja. Trpe veliki teret da ispravljaju ono što je neko pre njih ranije pogrešio. Nije lako, ali ako su disciplinovane, ako se ne boje teškog fizičkog rada, ako ne posustaju lako pred preprekama i ako znaju davati bez pogovora, onda mogu odgovoriti na izazov.

 

To im je ujedno i jedini ispravan put, a kroz određeno vreme i u poznijim godinama biće sigurniji i stabilniji od svih. Četvorkama su osetljivi zubi, kosti, koža, ligamenti, štitnjača.

 

Generacijska PETICA

Generacija kojoj je definitivno najmanje dosadno. U većini slučajeva to su ljudi koji su intelektualno jaki, racionalni i spretni. Ima onih koji bi rekli da su površni, ali nije tako. Njihova otvorenost ka životu i ljudima ih stalno tera na promene. Ne mogu se pohvaliti da imaju određeni cilj, ali nekako s tim lutanjem oni na kraju uspevaju nahraniti svoju nemirnu dušu. Njima se i preporučuje da sve rade sada i odmah, nikakvo čekanje.

 

Trebaju putovati, učiti, pisati i ne brinuti se da će biti neshvaćeni, koliko god ih osuđivali i tretirali kao nezrele ustvari im se svi u Potajice dive, dive se njihovoj spretnosti i poduzetnosti. Petice imaju osetljiv disajni sistem, probleme sa hormonima i nervnim sistemom, a osetljivi su im usta i jezik, kao i šake.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4