OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

OTKRIJTE ŠTA ZNAČI BROJ GODINE U KOJOJ STE ROĐENI: Jedinica daje VODJE, Trojka OPTIMISTE, Sedmica BUNTOVNIKE!

28 Avgusta, 2017 Off By nika

Brojevi u našem životu, kao i astrološki znakovi, daju naznaku osobnosti. Ovaj članak se dotiče važnosti godine u kojoj smo rođeni te prema njoj daje Generacijski broj koji govori puno toga o našem karakteru, urođenim sposobnostima, slabim i jakim tačkama, mogućoj sudbini i zdravlju.

Kako izračunati Generacijski broj?

Na primer:

Rođeni ste 1962. godine:

1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9

Vi ste dakle devetka…

Sada znate kako izračunati svoj Generacijski broj. Krenimo…

Generacijska JEDINICA

Daje vođe i ljude sklone pionirskim poduhvatima. To je generacija koja želi moć i stabilnost kroz rukovodeća mesta na kojima može biti vodeći autoritet. Radi se o ogromnom potencijalu i ogromnoj energiji koja je jedinicama data samim rođenjem. Ali kako i da li će one uspeti da se nose sa tolikom odgovornošću zavisi i od drugih faktora – ličnog koda, mesta gde su rođeni i odnosa s okolinom. Onda se i za njih može reći, kao i kod ličnog broja, da usled problema znaju biti malo i naporni. Što se zdravlja tiče uglavnom su to zdravi i vitalni ljudi, ali bi trebalo obratiti pažnju na – srce, leđa, cirkulaciju, slezinu.

 

Generacijska DVOJKA

Ovde nema liderstva, svet je takav kakav jest i ne mogu ga menjati već treba prihvatiti situaciju i prilagoditi se. Nisu samostalni, ali nisu ni bez snage, jer za dvojku gde god da se nalazi u kodu vredi ona zlatna da mire nepomirljivo. Njihova najveća snaga je u krotosti i saradnji, jer ne mogu biti ratnici nego pregovarači. Stalno će ih u razvoju ometati spoljni uticaji i menjati im život, a da se oni ništa o tome neće pitati. Zato je najbolje da uvek vode računa o svojim potezima, jer im je bezbednost diskutabilna.

 

Ovi ljudi imaju malo pojačan instinkt, ali ga oni zavisno od ostalih brojeva u kodu ne koriste uvek. Šteta, jer im upravo taj osećaj iz stomaka može biti najbolji savetnik kako da pobede sve blokade u koje upadaju zbog toga što kroz život idu srcem. Osetljivi su im grudi i stomak, što važi i za dvojke u ličnom broju, jer su sunđera koji upijaju svu negativnu energiju, a i zato što sve svoje probleme imaju u sebi. Imaju problema sa varenjem, ravnotežom tečnosti u telu i sekrecijom žlezda sa unutrašnjim lučenjem…..

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4