Otkrijte koji ste znak keltskog horoskopa…Da li ste ponosni Jelen, mudar Soko ili Besno pile, otkrijte sad!

Otkrijte koji ste znak keltskog horoskopa…Da li ste ponosni Jelen, mudar Soko ili Besno pile, otkrijte sad!

6 Juna, 2018 Off By nika

I Kelti su imali svoj horoskop u kojem nije bilo Devica, Blizanaca i Vodolija, ali je u njemu bilo 13 životinja. Svaka je nosila sa sobom poseban karakter. Pred vama je keltski horoskop, dobro, možda malko modifikovan….

 

JELEN: 24.12 – 20.1.

Glavna obeležja ovog znaka su veliki ideali, želje i ambicije. Na putu ka cilju ništa ne može da ih zaustavi, veoma su temeljni, strpljivi, uporni i harizmatični. Upornost im je ponekad vrlina, a ponekad i manamana. Kao kraljevi šume, samouvereni su, realni i pravedni. Uvek drže svoju reč, a najbolje se slažu s Besnim Piletom i Vukom.

MAČKA: 21.1. – 17. 2.

Pripadnici ovog znaka su slobodoumni, bistri i originalnog duha. Simbol mačke predstavlja vrhunsku sposobnosti rasuđivanja, mačke često vide stvari koje drugima ne padaju na pamet.

O njima postoji još jedno tumačenje, po kojem su mačke neustrašive, vrlo šarmantne i zabavne ako to požele. Ukoliko žele nekog da povrede, pokazuju veliku okrutnost. Preveliki ponos im je najveća mana. Najbolje se slažu s Morskim konjicem i Leptirom.

ZMIJA: 18. 2. – 17.3.

Naizgled hladnokrvni, pripadnici ovog znaka zapravo su oličenje strasti i životne energije. Vrlo su znatiželjni i puni pitanja, a prirodno su odlični komunikatori i šarmeri.

Druge lako uveravaju u svoje ideje i i lako zauzimaju mesto vođe. Izuzetno spontani, drugima mogu da deluju nepredvidivo, ali i pored te nepredviljivosti odlično se snalaze u teškim situacijama. Najbolje se slažu s Konjem i Morskim konjicem.

LISICA: 18.3. – 14.4.

Pripadnici ovog znaka su neverovatno lukavi, sposobni i poznati po svom humoru. Zrače snažnom seksualnom energijom, pa su mnogima privlačni. Iako su proračunati, krasi ih dobronamernost, jer se uvek trude da udovolje sebi i svojim voljenima. Deluju vrlo hrabro i neustrašivo, međutim, ponekad tako skrivaju svoju ranjivost. Najbolje se slažu sa pticom Carićem, ali im je i Soko prijatelj.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3