Otkačeni ili ozbiljni,gde vi spadate? Vage pozitivno blesave,Jarčevi previše ozbiljni, a Ribe…

Otkačeni ili ozbiljni,gde vi spadate? Vage pozitivno blesave,Jarčevi previše ozbiljni, a Ribe…

23 Maja, 2018 Off By nika

U svakom od nas, hteli mi to da priznamo ili ne, “čuči” zarobljen po jedan mali “ludak”. Koliko ste otkačeni ili pozitivno ludi, zavisi od mnogo faktora. Kod nekog je to osobina koja samo povremeno izlazi na površinu, a postoje osobe koje su takve stalno. Po nečijem mišljenju ovo može da se tumači i kao mana, ali u globalu, “pozitivno lude” osobe se lakše provlače kroz život. Obično su poznati kao veliki “gotivci” u čijem društvu svako voli da se nađe, budući da su oni neiscrpan izvor pozitivne energije koji svakog može da “podigne” i kad je najmanje raspoložen. Ovo je Astro analiza koja pokazuje koliko svaki znak ima predispozicije da bude “pozitivno lud”.

 

Ovan

Ovnovi su mnogo više ozbiljni, nego pozitivno ludi. Oni su osobe koje sve životne situacije i okolnosti shvataju na način da ništa ne treba prepštati slučaju. Preteranu nonšalantnost i blesavost bi tumačili kao neozbiljnost, pa samo u izvesnim situacijama mogu da budu do te mere otkačeni da načisto „odlepe“.

 

Bik

Bik generalno ima svoj šarm, ali taj šarm nije onoliko izražen da bi mogao da bude konstantno blesav. U doređenim situacijama, ili čak periodima Bik može da uđe u neku blesavu fazu, kada je šarmantan, lupeta svašta nešto zanimljivo i zafrkava se sa svima, ali se nakon tog perioda obično vrati u svoju standardnu fazu.

 

Blizanci

Blizanci definitivno mogu da budu sinonim za pozitivno ludu osobu. Bez ikakvog napora, zbijaće šale prvenstveno na svoj, a onda i na račun svih ostalih. Kao pravi zabavljači, ili “klovnovi” horoskopa, Blizanci mogu i najteže životne situacije učiniti lakše podnošljivim, jer imaju pozitivnu energiju koju šire oko sebe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3