OSTAVLJAJU TRAG NA SRCU ZAUVEK: 7 muškaraca koje svaka žena pamti do kraja života!

OSTAVLJAJU TRAG NA SRCU ZAUVEK: 7 muškaraca koje svaka žena pamti do kraja života!

7 Juna, 2018 Off By nika

Tokom života siguno ste upoznale mnogo muškaraca, ali samo je nekoliko tipova koji na vaš život ostavljaju neizbrisiv trag.

Tokom svog života žena upozna na hiljade muškaraca, ali nemaju svi moć da ostave dobar utisak. Štaviše, mnoge muškarce žena čak ni ne zapamti, ali je sedam sigurnih tipova koje nikada ne može da izbriše iz glave…

 

Prva ljubav

Intenzivna, hipnotiše, ruši s nogu – to je prva ljubav. Ovaj odnos je poseban jer nas uči o ljubavi više nego svi ostali. S partnerom zajedno rastete i razvijate se te otkrivate i postavljate kriterijume. Saznajte koliko ljubav donosi lepih stvari, učite i o kompromisima, ali i o stajanju iza svojih uverenja.

 

“Ljubav prva zaborava nema”, stara je poslovica, što znači da prva ljubav nije nužno i poslednja. Bez obzira šta vas čeka kasnije u životu, uz prvog partnera se definišu kriterijumi.

 

Partner za oporavak

On se najčešće pojavi nakon raskida s prvom ljubavi. Nakon godina veze, odjednom ste ostali sami i vreme je za novi početak. Tu nastupa on, rame za plakanje i čovek koji je spreman da sluša vas i da vam ugađa.

Ta se veza najčešće ne razvija u nešto trajno, ali je odlična međufaza za nove ljubavi. U tom periodu je sasvim u redu da pokušate da budete sami i da se posvetite sebi. Tek nakon što shvatite šta želite od nove ljubavi, možete da nastavite dalje.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3