Oni su nesalomljivi: Ma koliko im bilo tesko, osobe rodjene u ovom znaku stisnu zube i sve izdrze!

Oni su nesalomljivi: Ma koliko im bilo tesko, osobe rodjene u ovom znaku stisnu zube i sve izdrze!

2 Novembra, 2017 Off By nika

Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo pripisati jednu supermoć!

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na vidjelo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Jutro, podne, veče: Sat rođenja određuje vaše postupke i raspoloženja!

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud „jak kao bik“. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomlivi, uistinu neslomivi.

Blizanci – mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svijetu superjunaka bi bili oni koji imaju nevjerovatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija za nevjerovatno kratko vrijeme. Bilo da čitaju novine, prosmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

Rak – moć saosjećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost nevjerovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, da se povežu sa svakim emotivnim stanjem i uopšteno uspostaviti vezu sa svakim čovjekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3