Oni jednostavno nisu za vas: Horoskopski znaci s kojim nikada nećete biti srećne

Oni jednostavno nisu za vas: Horoskopski znaci s kojim nikada nećete biti srećne

16 Juna, 2018 Off By nika

Biku će srce slomiti Jarac, dok će Škorpijama veza sa Vodolijama biti najgore ljubavno iskustvo!

Postoje veze u kojima i nije sve baš kao iz bajke. Možda vam zvezde mogu objasniti zašto je to tako…

Možda i ne čitate i ne pratite često horoskop, ali priznajte, sigurno ste nekada pročitali svoj (ili nečiji) horoskop i pomislili: „To je tačno tako!“ Ako malo proučite svoj horoskopski znak, a posebno koliko je kompatibilan s drugim horoskopskim znakovima, videćete da vam neki znakovi odgovaraju više od drugih. Otkrićemo vam koji muškarci, odnosno horoskopski znakovi vam najmanje odgovaraju za ljubavnu vezu…

Ovan

Jako ste ambiciozni i bez velikog napora uspevate sve što poželite. Muškarac rođen u znaku Blizanaca i njegova (po vama) besmislena razmišljanja učiniće vas ekstremno nesrećnom i skrenuće vas sa zacrtanog puta uspeha.

Bik

Pouzdani, sa puna poverenja i s velikom naklonošću prema duhovnosti, ne možete nikako da razumete strogo racionalne tipove poput Jaraca. Kao par imali biste hiljade i hiljade razmimoilaženja.

Blizanci

Vi ste živahni, komunikativni i ponekad hiroviti. U vezi s introvertiranom i pasivnom Ribom veoma teško bi se snašli.

Rak

Ljubazni, saosećajna i romantična duša poput vas teško bi izdržala dugo vremena u vezi sa žestokom i temperamentnom Škorpijom.

Lav

Kao samosvesna Lavica željna pažnje ne podnosite da vam neko ukrade šou. S muškarcem rođenim u znaku Lava stalno ćete se boriti za mesto pod reflektorima.

Devica

Stalno ste veoma organizirani, vrlo uredni, ali i u laganom stresu. Kada vam neko predbaci vaše slabosti, kao što bi to učinio muškarac rođen u znaku Device reagujete ljutito. A to nije dobar temelj za srećnu vezu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2