ONA JE  žena JARAC! USPEŠNA U SVEMU, JAKA I KAD JE ŽIVOT LOMI, NESEBIČNA, PRAVIČNA I ISKRENA!

ONA JE žena JARAC! USPEŠNA U SVEMU, JAKA I KAD JE ŽIVOT LOMI, NESEBIČNA, PRAVIČNA I ISKRENA!

21 Januara, 2020 Off By nika

Ona je pre svega jaka i istrajna žena,ume da se izbori sa svime i svačim, darežljiva, voli pravdu i uvek govori istinu  i samo istinu.

 

Jarac, predstavlja osobu snažnog duha, nekog ko je veoma nepokolebljiv i ko je zaista sam sebi dovoljan za lepa postignuća. U tom pogledu, one mogu da budu jako uspešne u mnogo oblasti, posebno kada dođu do upravljačkih mogućnosti.

 

Sve ono što je lepo, može da se dogodi i da zaista bude veoma uspešno, naročito ako su one motivisane da daju svoj nesebični doprinos tome. U svakom smislu su inovativne, u sebi nose određenu moć transformacije koja im omogućava da se snađu u gotovo svakoj situaciji.

 

One nisu sklone da budu zabrinute u dužim vremenskim intervalima, jer nekako uvek uspevaju da pronađu put koji će ih izvesti iz loših situacija u kojima se nalaze. Naposletku, one mogu da budu veoma prilagodljive, naročito ako im je to u nekoj vrsti interesa. Prijaju im najrazličitije profesije, ali najviše mogu da budu uspešne u oblastima u kojima mogu da verbalno iskažu svoje sposobnosti.

 

U ljubavi mogu da budu čak i fleksibilne, a naročito onda kada su istinski zaljubljene. Žena Jarac koja se nalazi u emotivnoj vezi kroz koju provejava nestabilnost, zaista može da se pretvori u pravu goropad prema svom muškarcu. Tada postaje veoma zahtevna. Kada je razočarana, može postati čak i osvetoljubiva.

 

Ako planirate da osvojite damu rođenu u znaku Jarca, pokušajte da to učinite tako što ćete joj pružati sitne znake pažnje u dužim vremenskim intervalima. U globalu one nisu previše zahtevne, ali im se morate dodvoriti tako da one zaista budu zadovoljne što ste uz njih.

 

Duhovitost i šarm koju biste eventualno demonstirali mogu biti značajna prednost. Kada su u pitanju talentni, može se reći da su one jednako talentovane i za sport i za umetnost, mada će one i umetnost doživljavati kao sport odnosno kao neku vrstu takmičenja.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2