Ona je PROSTO NEDOLJIVA: Dama Zodijaka koja vazi za najbolju LJUBAVNICU i SAVRSENU suprugu i majku!

Ona je PROSTO NEDOLJIVA: Dama Zodijaka koja vazi za najbolju LJUBAVNICU i SAVRSENU suprugu i majku!

9 Septembra, 2017 Off By nika

Elegancija i glamur, dve reči koje najbolje opisuju pripadnice ovog horoskopskog znaka.

Ove žene su društvene i imaju neverovatan talenat za komunikaciju. One vole da budu okružene prijateljima i porodicom. One su harizmatične i prosto neodoljive. One predstavljaju jin i jang, jer poseduju fascinantan miks logičkog i emocionalnog razmišljanja.

 

Vešto komuniciraju, odlične su diplomate i brzo će pobiti nečije mišljenje pomoću njihove “hladne glave” u kombinaciji sa šarmom. Ipak, i one greše, ali zbog dobroćudne prirode će priznati svoje greške – ne dozvoljavaju svom egu da im stoji na putu.

 

Govorimo o ženama rođene u znaku Vaga.

Vage zahtevaju čvrstu vezu i partnera koji će se radovati malim znacima pažnje, uključujući i poruke na papirnom srcu ili buketu cveća. Iako izgledaju mirno i staloženo, žene Vage imaju tendenciju da budu veoma razigrane i romantične, pa je njihov savršeni partner u znaku Vodolije ili Blizanaca.

 

One će uvek iskreno reći ono što im je na umu i zbog toga ponekad mogu zvučati grubo. Ovo možda ne može da izdrži svako – pa ako niste spremni za bolnu istinu, ne bi trebalo da budete u njihovoj blizini. Međutim, kada biraju svog partnera, biće potpuno lojalne, a zauzvrat će zahtevati samo podršku i ljubav.

 

Možete ih prepoznati po svojoj eleganciji koja krasi svaki njihov pokret. One su savršeno prirodne, lepe, elegantne i uvek svoje. Njihove spoljne karakteristike su pravilne crte lica, rupice na obrazima i širok blistav osmeh. Vage imaju lepe zube, uzan struk i naglašene kukove.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3