Ona je KRALJICA ZODIJAKA: STRASTVENA i DOMINANTNA, fatalna zavodnica, muskarci je jure, a ona se uvek zaljubi u pogresnog!

Ona je KRALJICA ZODIJAKA: STRASTVENA i DOMINANTNA, fatalna zavodnica, muskarci je jure, a ona se uvek zaljubi u pogresnog!

3 Septembra, 2017 Off By nika

Sve što radi za vas, radi punim svojim srcem.

Kraljica džungle i kraljica zodijaka, Lavica to mora svima da pokaže i dokaže.Najbolje se slaže sa: Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima. Sve što je upadljivo ili firmirano, više voli haljine nego komplete, dosta nakita, upadljivi detalji, zlatan nakit, često nosi lančič oko zglavka noge i upadljive minđuše.

 

Prepoznaćete je čak i ako je ne poznajete po tome što je okićena zlatom, pravim ili lažnim, kao Tutankamon. Ili je sva u šljokicama i svelenom ogrtaču još od ranog jutra. Obično ima bujnu kosu, pravu lavlju grivu, a ako je po prirodni tamna, često se farba u svetlije nijanse.

 

Ukoliko joj materijalne mogućnosti ne dozvoljavaju skupe haljine i nakit, Lavica je u stanju da duboko pati zbog toga. Ona je dominantna gospodarica kojoj se ne smete nikako suprotstavljati. Strastvena po prirodi, traži da bude osvojena od najboljeg. Često dovodi dva muškarca u situaciju da se oko nje svadjaju. Vrlo je teatralna i originalna. Loše prolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca koji je može potčiniti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5