Odličan dan za Ovna i Jarca, Bik pod tenzijom, Blizanci raspoloženi…

Odličan dan za Ovna i Jarca, Bik pod tenzijom, Blizanci raspoloženi…

27 Aprila, 2018 Off By nika

BLIZANCI

Posao: Imali ste na umu da promenite mnogo toga u svom poslovnom ambijentu, ali ćete ovaj put biti u boljoj poziciji koja vam pruža jasan put kojim ćete krenuti dalje. Ukoliko uvidite da se povremene promene dešavaju bez većeg uticaja ne paničite, jer tako mora biti sa planetom Uran.
Ljubav: Bićete u odličnom raspoloženju bez većih tenzija, danas. Ukoliko ste sami nećete paničiti, jer imate čime da se zabavite. Potencirajte svoju kreativnost.
Zdravlje: Povremena glavobolja.

RAK

Posao: Situacija u kojoj se nalazite nije na zavidnom nivou. Biće i boljih dana. Ukoliko ste se oslonili na pogrešne ljude ne paničite već ste naučili lekciju više. Merkur vam je lošije postavljen, pa dogovore i komunikaciju zaboravite danas.
Ljubav: Nemate dovoljno motiva da se pomerite sa tačke gde ste trenutno. Možete da se više družite sa ljudima, koji vam imponuju. Ne dozvolite da vam neko oduzima energiju bez veće potrebe.
Zdravlje: Skloni ste samokritici.

LAV

Posao: Pokušavate da nađete prikladne reči za svoje postupke. Kolege uočavaju vašu gramzivost i ne žele da dele deo zarade sa vama. Možda ste sami krivi za takav stav drugih ljudi. Loše raspoloženje ovde može da igra veliku ulogu, ne donosite danas značajne odluke.
Ljubav: Imali ste poneku lošu opasku koju ste uputili partneru. Niko vam nije rekao da se to ne ceni. Pomalo ste egocentrični.
Zdravlje: Problem sa srcem.

DEVICA

Posao: Imali ste običaj da razložite svoje poslovne aktivnosti na više delova, ovaj put želite da učestvujete u finansijama na osnovu celog projekta. Taj stav vam protežira planeta Jupiter. Nemate drugi izbor osim onoga koji vam se plasira.
Ljubav: Pomalo ste iritantni prema partneru. Emocije vam nisu u prvom planu koliko poneki poslovni plan na kome trenutno radite.
Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4