Odigrajte mudro i naterajte ga da se ludo zaljubi u vas!

Odigrajte mudro i naterajte ga da se ludo zaljubi u vas!

9 Maja, 2018 Off By nika

Privukli ste mu pažnju, sad ga zavedite: 4 kvarne fore da se zaljubi u vas!

Samo zato što je on zgodan i uspešan, i što vas je častio pićem ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje…

 

Muškarci se najlakše zaljube u žene koje znaju da budu tajanstvene i koje ne pristaju na sve tek tako. Davanje sebe malo po malo, ko na kašičici, najbrže će ga privući k vama i zadržati ga u vašem naručju. Ipak, nekim ženama je jezik brži od pameti, pa pojedine rečenice, ali i postupci znaju da ih odbiju istog trena.

Međutim, ako želite da odigrate mudro, i pre svega da ga naterate da se ludo zaljubi u vas, moraćete da poslušate sledeće savete:

 

1. Pazite na svoje dostojanstvo

Samo zato što je on zgodan i uspešan, i što vas je pozvao na sastanak i častio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate, ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje.

Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu, itekako će to ceniti.

 

2. Budite samo svoji

Ako u startu krenete da glumite da ste nešto što niste, vezu unapred osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosledni sebi, takvi ćete mu se najviše svideti.

 

…nastavak na sledečoj stranici…

Stranice: 1 2