Odaberi planetu koja te najviše privlači i otkrij svoje najveće kvalitete

Odaberi planetu koja te najviše privlači i otkrij svoje najveće kvalitete

8 Juna, 2018 Off By nika

Smatra se da su planete živi, samoregulišući organizmi (oni nisu “stvar”, nego stvarna, živa stvorenja kao i ljudi). Svi mi međusobno vibracijski utičemo jedni na druge.

Svaka planeta ima jedinstvenu vibraciju, a planeta koji nas privlači mnogo govori o vašoj ličnoj bazi vibracije (to je onaj temeljni deo vaše duše koji se ne menja).

Koja od ovih šest planeta vas privlači? Odaberite samo jednu.

Sada pročitajte svoj rezultat!

1. Jupiter

Jupiter je planeta velikodušnosti i širenja – što znači da je vaša duša prirodno velikodušna – možete dati više nego što primate u ovom životu, ali tako ćete živeti svrhu duše. Vi ste evoluirano biće i izabrali ste telo u kojem se nalazite i život koji živite zbog nekog razloga.

Ovo je verovatno poslednji put da se inkarnirate (rađate) na Zemlji pre nego što se prebacite na višu dimenziju. Pa što to sve znači praktično za vaš zemaljski život? To znači da ste rođeni da biste poboljšali živote drugih ljudi – počevši od porodice do šire društvene zajednice, piše Conscious reminder.

 

Jedina je opasnost da vas neko kome ste potrebni ne zarobi, a to može biti član porodice, prijatelji ili ljubavnici. U nekom trenutku morate reći dosta, čak i ako vam to stvara osećaj krivice. Vi ste predodređeni da pomognete mnogima, a ne nekolicini. Duše Jupitera, vi ste dar svima nama i iz dubine našeg srca (Sveta), zahvaljujemo vam. Hvala što ste to što jeste.

 

Ps: Jednom ćete pročitati članak, otputovati na neko mesto ili videti program/film koji će vas inspirisati, podstaknuti vam saosećanje i tada ćete to shvatiti kao smernicu. Dok se to ne dogodi, nećete razumeti ovu poruku.

2. Mars

Odabrali ste Mars, planetu strasti, pokreta i odlučnosti. Ovo je karakter vaše duše. Rođeni ste s potrebom da obavljate stvari, da činite da se stvari događaju. Dok drugi sede i razgovaraju, vi ste u akciji. Ako iz bilo kojeg razloga ne osećate da je to važno za vas, to znači da zanemarujete energiju Marsa unutar vas.

 

Imate moć da napravite promenu u svom životu, svom poslu, svojoj zajednici i dalje. Ako se osećate frustrirano svojim životom, to je zato što ne verujete dovoljno u sebe. U njemu je goruća vatra, pustite da vas apsorbuje. Izađite iz svoje zone udobnosti. Rođeni ste da budete odvažni i hrabri i da živite častan život.

 

Mars je povezan s ratom, on je planeta života i smrti. To znači da je vaš život verovatno vrlo cikličan – možda ćete u životu iskusiti dva ili tri glavna ciklusa. Da biste iskoristili ovu energiju, budite spremni da uvek pustite jedan ciklus i prigrlite sledeći. Marsove duše – živite sa strašću, briga je za druge.

 

Ps: Ako smatrate da je prošlo više od dve godine bez neke strasti u vašem životu (bilo da je to ljubav, posao ili hobi), vreme je da se suočite s istinom i krenete u novom smeru.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3