ODABERI NAJLEPŠE USNE i SAZNAJ  kakva si ZAVODNICA ,da li ga LAKO ŠARMIRATE ili ste SUVIŠE STIDLJIVI pa ČEKATE da on učini PRVI KORAK!

ODABERI NAJLEPŠE USNE i SAZNAJ kakva si ZAVODNICA ,da li ga LAKO ŠARMIRATE ili ste SUVIŠE STIDLJIVI pa ČEKATE da on učini PRVI KORAK!

2 Decembra, 2019 Off By nika

Kakva si zavodnica na osnovu odabira slike. Kada vam se neko dopada, da li ga lako šarmirate ili ste suviše stidljivi pa čekate da on učini prvi korak i pokaže interesovanje? Da li ste vešti u igri zavođenja i koliko? Odaberite jednu od 6 ponuđenih slika i saznajte kakva ste zavodnica.

Usne br. 1

Vi ste prilično direktni, pomalo i agresivni u svom nastupu. Hrabri ste i ne libite se da otvoreno zatražite ono što želite. Vrlo ste iskreni i ne krijete kada ste zainteresovani za nekog. Ne birate mesto gde ćete osvajati, bitno vam je da postoji uzbuđenje i izazov.

 

Po prirodi ste osvajač, i zavođenje vam je omiljeni hobi. Ne odustajete sve dok ne uspete. Zavodite neprestanom pažnjom i deljenjem komplimenata, spontani ste i nastupate u potpunosti iskreno. Ne volite nikakve stege i ne podnosite manipulacije i laži u ljubavi.

 

Usne br. 2

Zavodite polako i postojano. Vas glas moze da osvoji i najhladnije srce. Uporni ste, odmereni, spremni da cekate, ako treba i duze vreme. Majstori ste zavodjenja, polako prilazite onome koga zelite, i nerestanim znakovima paznje i romanticnim gestovima uvlacite mu se pod kozu..

 

Uporno se drzite svog cilja i necete lako odustati. Kada nesto zelite vi cete uciniti sve da to i dobijete. Osobi koja vam se svidja neprestano cete dokazivati da ste uvek tu za nju , postajani sigurni i vredni ljubavi.

 

Usne br. 3

Vrlo lako osvajate svojim humorom i vesto izabranim recima. Volite igru reci, jednostavno uzivate u tome. Volite slobodu i promene i stalno ste u potrazi za zanimljivim osobama. Flert je sastavni deo vas i kada do izrazaja dodje vasa zabavna i duhovita strana , retko ko moze da vam odoli.

 

U stanju ste da satima pricate sa osobom koja vam se dopada jer zelite da saznate sve o njoj i njenim interesovanjima. sa vama nikada nije dosadno i mnogi se lako zaljube u vas. Cesto iznenadjujete i ostavljate bez reci. Pri tome ste sarmantni i vrlo pristojnog izgleda.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2