Očekuje nas PLAVI i KRVAVI MESEC u istom danu, a to donosi LUDO ČUDNE promene za OVA 4 znaka!

Očekuje nas PLAVI i KRVAVI MESEC u istom danu, a to donosi LUDO ČUDNE promene za OVA 4 znaka!

17 Januara, 2018 Off By nika

Poslednjeg dana u januaru stiže nam pomračenje Meseca, ali ova lunarna eklipsa biće nešto drugačija u odnosu na ostale. Naime, 31. januara pun Mesec biće i “plav” i “krvav” istovremeno, kako to astrolozi popularno nazivaju. “Plavi” jer je drugi pun Mesec u istom kalendarskom mesecu, a “krvav” jer je prvo pomračenje Meseca u aktuelnoj godini. Dakle, ne moramo ni da naznačimo koliko vas čudnih situacija očekuje.

 

Neobični događaji, netipična ponašanja, opšti haos i konfuzija stižu svima, a ono što će ovaj fenomen okarakterisati u astrološkom smislu jeste sveopšta jurnjava za novcem, kao i pokušaj da se otrgnemo od prošlosti i fokusiramo na budućnost. Faza “plavog Meseca” je prilika da u novu godinu uplovima čisti od analize prošlosti i da u budućnost uđemo čisti od prethodnih trauma ili negativnih dešavanja.

Zanimljivo je da će 31. januar, premda će i te kako imati uticaj na sve, posebno pogoditi sledeća četiri horoskopskih znakova.

Bik

Pripremite se da budete dobro prodrmani, sve do same srži. Zahvaljujući ovom lunarnom haosu doživećete potpuni preobražaj i vaši stavovi i lična filozofija će se iz korena promeniti. Budite spremni da prihvatite te promene, umesto da im se opirete.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3