OBRATITE PAŽNJU : Ako radi ove stvari, NE VOLI VAS,ovako se NE PONAŠA muškarac koji VAS VOLI!

OBRATITE PAŽNJU : Ako radi ove stvari, NE VOLI VAS,ovako se NE PONAŠA muškarac koji VAS VOLI!

26 Septembra, 2017 Off By nika

Koliko on mene u stvari voli?

To je pitanje koje žene često postavljaju same sebi. Dužnost partnera jeste da u vaš život unese ljubav i podrži vas u stvarima u kojima drugi jednostavno ne mogu. Postoje određene stvari koje bi partner trebalo da radi za vas i sa vama, kako bi dokazao svoju ljubav.

Ukoliko radi ovih 10 stvari, trebalo bi da razmotrite pronalaženje nekoga ko će vas tretirati bolje!

Ne stavlja vam do znanja da ste mu privlačni

Vi bi trebalo da u njegovim očima budete nešto najlepše što je ikada video, i isto tako bi trebalo da to i izražava. Činjenicu koliko ste vi njemu zapravo privlačni bi trebalo da vam pokazuju reči koje koristi kada to izražava. On to ne mora da radi svaki dan, ali muškarac kome se zaista dopadate će se potruditi da to ponavlja s vremena na vreme, čisto da vas podseti koliko ste vi njemu zapravo lepi.

Ne otvara vrata za vas

Vaš džentlmen bi upravo tako trebalo i da se ponaša; kao džentlmen. Činjenica je da ovo nisu pedesete ili tako nešto, ali nikad ne potcenjujte moć koju otvaranje vrata od strane voljenog muškarca nosi sa sobom. On to ne mora da radi svaki dan, ali s vremena na vreme, svakoj dami prija da joj muškarac otvori vrata automobila i pruži joj ruku da ustane.

Ne podržava vaše snove

Bilo da je vaš san da postanete uspešna poslovna žena ili poznata glumica, on bi trebalo da vas podrži. Podržavanje ne znači isto što i sklanjanje sa puta, pod izgovorom da ne želi da smeta. On treba da želi da vam pomogne, ukoliko je u poziciji da to uradi, naravno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3