NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA FEBRUAR 2020. GODINE ( POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE) – Devetku očekuje dinamičan mesec i puno flerta, a Petica ostvaruje velike planove

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA FEBRUAR 2020. GODINE ( POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE) – Devetku očekuje dinamičan mesec i puno flerta, a Petica ostvaruje velike planove

13 Februara, 2020 Off By nika

Mesečna numerologija za februar 2020. godine!

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Imate potrebu da uradite nešto veliko i da sklopite nove poslove a da pri tom niko ne trpi, ni porodica ni kolege a ni vaše zdravlje. Ovo je mesec velikih planova ali ne realno i neke velike realizacije osim ako ste već na pola puta da posao završite. Projekti u vezi sa inostranstvom biće u drugom planu iako biste vi najradije tome dali prioritet. Potrudite se da pokažete inicijativu, budite ono što ste, nemojte glumiti ono što mislite da okolina od vas očekuje da budete. Ne možete pobeći od sebe i svog temperameta.

 

Lako vas je isprovocirati, posebno ćete biti skloni da se raspravljate sa onima koji su ispod vašeg nivoa ili sa kojima nemate dodirnih tačaka. Vreme je da se bavite praktičnim problemima, da sredite dom, i rešite probleme u vezi sa nekretninama. U ljubavi možete biti veoma zahtevni i prilično nestrpljivi.

 

DVOJKA

Bežanje od stvarnosti može biti vaša omiljena disciplina. Ako ste žena koristite emocije kao oružje pred kojim mnogi dižu ruke jer vaše potoke suza teško da bilo ko može da izdrži. I muški predstavnici ovog broja mogu igrati na kartu emocija. Preterana sklonost ka dramatizaciji svega što vam se dešava u životu a čega ste u većini slučajeva vi vinovnik, biće od koristi samo umetnicima. Tajne ljubavi su na pomolu, posebno ćete biti skloni da kod partnera stvarate osećaj nesigurnosti i da se poigravate njegovim osećanjima da biste saznali koliko mu je stalo do vas.

 

Sa novcem ne umete da rukujete pa ga možete i izgubiti ili se možete odati stilu života koji prevazilazi vaše finansijske mogućnosti. Ako igrate igre na sreću, mogući su dobici. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga preko mlađe žene iz porodice.

 

TROJKA

Odlično komunicirate sa okolinom ali to vam neće biti plus u ovom periodu jer ćete biti prilično lakomisleni, naivni i preuzećete na sebe obaveze koje će vam teško pasti. Sve što obećate trudićete se da ispunite što će biti dodatni stres. Pred vama je naporan period u toku koga ćete morati da rešavate brojne praktične probleme od finansijskih do onih koje se tiču vaših ličnih stvari, poreza, stambenog prostora. Ako ste u zrelim godinama, saradnici će vas posebno iritiriati sporošću i insistiranjem na nebitnim pitanjima koja mogu sami da reše.

 

Studenti i đaci će biti prilično u panici da ništa ne znaju a moguć je odličan uspeh. Ako se bavite sportom, stalno ste u žurbi, pazite da se ne povredite. U saobraćaju otvorite četvore oči. Oni koji rade u medijima ili traže posao, naći će ga u marketinškoj agenciji ili u sportskom društvu.

 

ČETVORKA

Ovo je mesec kada morate da imate čelične nerve i da se dobro potrudite da biste uspeli da ostanete na sadašnjem radnom mestu. Provokacije na sve strane, vi nestrpljivi a ambiciozni. Bićete podozrivi i nespremni da baš uvek oćutite. Mnogi pokušavaju da vas gurnu u drugi plan i često će vam se činiti da se držite za slamku. Ako nameravate da se bavite privatnim biznisom ili imate svoju firmu, potrebno je da budete mnogo odlučniji i da čvrsto stojite iza svojih stavova. Imaćete potrebu za jakim osloncem, za nekim ko će vam dati koristan savet, moguće i novac na zajam.

 

Ako nameravate da renovirate stan, pazite koga angažujete, možete biti nezadovoljni krajnjim ishodom. U ljubavi ste posesivni i prilično kritički nastrojeni prema partneru. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

 

PETICA

Pravite velike planove, ne dozvoljavate nikome da vas ni u čemu ograničava a upravo ćete na sve strane nailaziti na prepreke. Potrebna vam je podrška osoba koje imaju veze sa inostranstvom, bićete u prilici da razgovarate sa onima koji su na daleko većoj poziciji od vas i moći ćete da napravite dogovor o novom poslu. Ovo je mesec u kojima žene imaju veće šanse za posao a muškarci za flert. Pokušajte da se zadovoljite onim što je trenutno moguće i laganim ali sigurnim koracima krenite ka promenama kada je u pitanju karijera.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2