NUMEROLOŠKA ANALIZA ZA DECEMBAR 2017: Otkrijte kakva nas sudbina prati na kraju godine

NUMEROLOŠKA ANALIZA ZA DECEMBAR 2017: Otkrijte kakva nas sudbina prati na kraju godine

10 Decembra, 2017 Off By nika

Numerolozi ističu da je decembar mesec u kojem se obnavlja energija i jačaju ambicije, a evo kako da izračunate lični aspekt za decembar i saznate kakva vas sudbina očekuje na kraju 2017. godine! Nakon teških faza, sada dolazite do veoma skladnih situacija i u poslu i u komunikacijama sa okolinom. To je novi nivo iskustva na koji ćete dospeti ako pronađete srednji put koji vodi nekuda. Naravno, i ako ste spremni na kompromise, ako pravite sklad sa saradnicima i okolinom.

Po pitanju emotivnih odnosa, ovog meseca sledite određena pravila ponašanja koja ste uspostavili na početku odnosa. Ne uzimajte nikoga i ništa zdravo za gotovo. Ništa vam po nekom pravu ne pripada. Dajte sve od sebe, pokažite da vam je stalo i da vam je partner potreban.

Kakvi vam lični događaji slede u decembru?

Broj decembra, dvanaestog meseca u godini (12) saberite sa brojem godine na globalu (2 + 0 + 1 + 7 = 1), te ćete dobiti broj 4. Kada taj broj dodate broju svog bioritma (dan i mesec rođenja) dobićete vaše lične aspekte za mesec decembar.

Na primer, neko je rođen 23. 11.

2 + 3 + 1 + 1 = 7 (broj bioritma)

7 (broj bioritma) + 4 (broj decembra i godine na globalu) = 11 = 1 + 1 = 2 (lični aspekti bioritma 7 u mesecu decembru su u broju 2)

Bioritam 1

– izlazite iz košmara koji vas je pratio neko vreme. Ovaj mesec doneće vam olakšanja, nove poslovne dogovore i susrete, kao i bolji period u toku nove godine.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3