Numerologija otkriva kakav će vam biti avgust: Ako ste broj 5, biće za vas ovo pakleni mesec!

Numerologija otkriva kakav će vam biti avgust: Ako ste broj 5, biće za vas ovo pakleni mesec!

4 Avgusta, 2018 Off By nika

Neki u brojke veruju više nego u slova. Pa ako ste od onih koji se oslanjaju na numerologiju ovo je pravi tekst za vas.

Svaka planeta u astrologiji ima svoje ime, a u numerologiji svoj broj. Sunce je 1, Mesec 2, Jupiter 3, Neptun 4, Merkur 5, Venera 6, Uran 7, Saturn 8 i Mars 9. I kao što one utiču na nas, tako utiču i brojevi.Svako od nas ipak poseduje sudbinski broj koji se dobija prostim sabiranjem datuma rođenja.

Za početak, izračunajte svoj broj, a to ćete uraditi ovako:

Na primer, ako ste rođeni 15. 3. 1982, saberite: 1 + 5 + 3 + 1 + 9 + 8 + 2 = 29; a zatim i dve dobijene cifre: 2 + 9 = 11; a onda i poslednje dve, sve dok ne dobijete prost broj: 1 + 1 = 2. Vaš sudbinski broj je, dakle, broj 2.

Broj 1

Ljubav: U avgustu ćete prolaziti kroz različite krize kada su u pitanju vama bliski ljudi. Moguće da ste se konačno suočili s istinom koju je neko dugo od vas namerno krio. Možete otkriti da vas je partner slagao ili vam prećutao nešto vrlo važno.

Ako budete otkrili da vas je prevario ili u isto vreme imao paralelnu vezu, znajte da ste za pakao kroz koji sada prolazite dobrim delom i sami zaslužni pošto niste hteli da obratite pažnju na signale i upozorenja koja su vam povremeno stizala.Bilo vam je lakše da skrenete pogled na druge stvari, ne želeći da sebi priznate istinu.

Posao: Gledajte da se na poslu što više okupirate obavezama kako ne biste imali vremena da razmišljate o privatnim problemima. To će vam sada dosta pomoći da prebacite fokus na nešto drugo i skrenete misli. Pokušajte da ono što vas opterećuje ostavite kod kuće pre nego što pođete na posao. U protivnom, može vam se desiti da se rasplačete pred kolegama ili klijentima, zbog čega se možete osećati postiđeno i jadno.Neko će vam vratiti dug koji ste odavno zaboravili i otpisali ga.

 

Zdravlje: Poprilično se već neko vreme osećate bezvoljno i nemotivisano. Neko vama blizak se može prehladiti ili lakše razboleti, pa ćete biti u prilici da ga negujete. To će vam, koliko god vam je teško, dati povod da se pridignete.

Shvatićete zaista gde leži smisao vašeg života i šta vam je zaista važno u životu.

 

Broj 2

Ljubav: Ovo je period kada ćete napokon moći da se mirne duše okrenete budućnosti. Na pomolu su nova poznanstva i ljubavi. Period usamljenosti je iza vas i sada se konačno vraćate sebi, osveženi i spremni za nove početke.

Bićete u situaciji da se osećate pomalo čudno i zbunjeno i da ne znate kakav stav da zauzmete prema nekim osobama. Opustite se, bićete u pravo vreme na pravom mestu, a situacije će vam se spontano nameštati.

 

Posao: Došlo je vreme za nove početke i što se posla tiče. Ukoliko ste krenuli s nečim novim i strepite kako i da li ćete se adekvatno snaći, ne brinite se. Mnoge stvari će vam se otvarati spontano, u hodu. Iskrsavaće nove prilike, a vi ćete uspevati jednu po jednu da iskoristite povoljno za sebe. Istina je da se nalazite na novom i dobrim delom nepoznatom terenu, ali ćete sada dobiti priliku da radite s više entuzijazma, poleta i strasti. Samo napred!

 

Zdravlje: Nemojte preterivati sa poslom, vežbama ili fizičkim trošenjem bilo koje vrste. Stići ćete sve na vreme da završite. Ne nabijajte sebi bespotrebnu tenziju i dodatni stres. Čuvajte se u saobraćaju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3