NUMEROLOGIJA: Izračunajte koliko ste KOMPATIBILNI sa vašim partnerom…

NUMEROLOGIJA: Izračunajte koliko ste KOMPATIBILNI sa vašim partnerom…

6 Maja, 2018 Off By nika

Sinastrija u astrologiji i uporedna numerološka kompatibilnost sa preciznošću određuju da li je naša veza uspešna ili će zahtevati određen napor u prevazilaženju konstantnih prepreka.

Sabiranjem svih brojeva datuma dve osobe dobijamo zajednički broj ili numerološku sinastriju. Primer: 6.5.1976 i 30.5.1983.  6+5+1+9+7+6+3+0+5+1+9+8+3=63 i 6+3=9

 

Broj 1

Ovde je muškarac taj koji mora preuzeti vodeću ulogu u partnerstvu, što uključuje inicijativu u bilo kom smislu. Veza može biti izazovna ukoliko partneri rade zajedno ili imaju iste poslovne ciljeve. Ovde problem može biti borba za prevlast. Neko mora biti popustljive naravi.

Broj 2

Ovde je ključno rešenje tolerancija i to na viokom nivou, ali obostrano. Prilično se napora mora uložiti u ovu vezu. Emocije su obostrane i ovo je sudbinski susret, ali obzirom da su oba partnera preosetljiva moraju naći kompromis. Neosporno je da ljubav postoji.

 

Broj 3

Ukoliko ne dozvole da drugi utiču na ovu vezu, ovaj par će ući u bračne odnose. Muškarac bi trebao da da prednost ženi. Ova veza ima prosperitet i podršku čitavog univerzuma.

 

Broj 4

Ovde je moguća veća razlika u godinama. Ipak, ove veze obično traju dugo i nije isključeno da neka nesreća spoji ove osobe. Muškarac vodi glavnu reč. Iako sa velikim poteškoćama, par opstaje ili u najmanju ruku dugo traju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2