Nove ljubavi su na pomolu očekuju ove znakove!

Nove ljubavi su na pomolu očekuju ove znakove!

18 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

POSAO: Vreme da menjate neke stvari koje su vas na poslu opterećivale. Pozabavite se obavezama koje su vas čekale. Nemojte više ništa da odlažete za kasnije. Sada je vreme da se posvetite obavezama.

LJUBAV: Možete da očekujete velike preokrete na polju ljubavi. Iako dolazi razočarenje, dolazi i nova ljubav. Burna situacija je pred vama ali su vam neka iskustva ipak neophodna.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Možete biti skloni autodestruktivnom ponašanju u ovoj fazi i jako je važno da maksimalno izbegavate bilo koji faktor rizika. Pred vama nije dobar dan.

 

BIK

POSAO: Najbolje bi bilo da odložite važne sastanke koje ste imali u planu za danas. Nije vam preterano povoljna faza. Moguće je da ćete praviti neke greške ili će biti nesporazuma u poslovnom okruženju.

LJUBAV: Osećate se nevoljeno iako imate partnera. Deluje vam da biste ipak trebali da iskusite i neku veću ljubav. Stabilnost donosi ušuškanost, komfor ali i nedovoljno uzbuđenja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom i leđima. Nemojte da podižete težak teret niti da se sa bilo čim preterano opterećujete, naprežete. Nije dobar dan za intezivnu fizičku aktivnost.

 

BLIZANCI

POSAO: Uspevate da poboljšate odnose sa ljudima iz poslovnog okruženja i ponosni ste na sebe zbog toga. Možete da očekujete fazu u kojoj lako dolazite do nekog manjeg uspeha.

LJUBAV: Izdvojte vreme da se posvetite voljenoj osobi i da razgovarate sa njom. Verujte da ćete na taj način rešiti većinu nedoumica. Pred vama je jako povoljan dan za kompromis.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja, sve ukazuje na jako dobro stanje. Rešavate tegobe iz prošlosti i postajete mnogo jači.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4