Njima su se zvezde baš poklopile: Avgust 2018. će biti najbolji mesec u celoj godini za ova 3 horoskopska znaka

Njima su se zvezde baš poklopile: Avgust 2018. će biti najbolji mesec u celoj godini za ova 3 horoskopska znaka

31 Jula, 2018 Off By nika

Zvezde su se za avgust ove godine poređale tako da će neki znakovi morati da se suoče sa duhovima iz prošlosti, dok će drugi konačno uspeti da postignu ono za čime žude čitavog života. 

Ako ste među ova tri znaka, spadate u drugu grupu – grupu srećnika kojima ni vrućina ni pljuskovi sa grmljavinom neće uspeti da pokvare uživanje.

Blizanci

Pred Blizancima je veoma povoljan period, posebno kada je poslovni uspeh u pitanju. Bićete spremni da uložite mnogo više napora u svaki intelektualni posao i trebalo bi da se posvetite učenju stranih jezika, a studenti da se maksimalno posvete učenju.

 

Uspehu se mogu nadati intuitivni Blizanci koji imaju veliku podršku Bika, Vage, Raka ili Riba, a oni koji žele da započnu saradnju sa strancima najbolje da se za to odluče krajem meseca. Iskoristite sve povoljne okolnosti za posao, jer se ovakve prilike ne pružaju često u životu.

 

Avgust je mesec koji vam neće doneti mnogo odmora -nasuprot, biće puno posla, stresa i obaveza, ali ćete se na kraju osećati onako kako ste oduvek želeli: srećno i ostvareno. Dobro, i pomalo umorno, ali hej, zvezde kažu da vas već u septembru i oktobru očekuje zasluženo lenčarenje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2