Njihovu snagu čine intuicija, nezavisnost, mudrost – horoskopski znak koga je teško razumeti!

Njihovu snagu čine intuicija, nezavisnost, mudrost – horoskopski znak koga je teško razumeti!

26 Aprila, 2018 Off By nika

Važe za velike sanjare koji ne primaju često goste u svoj svet. Ali, ako vas puste da im se približite – život vam može pretvoriti u bajku.

Pričamo o Ribama, najmaštovitijem znaku Zodijaka.

Život satkan od iluzija prezentuju i drugima kao takav, slepo verujući da je istina vrlo relativna stavka. Tačno je, istina može imati više strana, a ko će Ribe razumeti, taj mora i sam imati iste karakteristike.

 

Njihovu generalnu snagu čine saosećanje, intuicija, nezavisnost, mudrost i jedinstvena umetnička strana. Neke od slabosti Riba su preterano poverenje, želja za begom iz realnosti i velika emotivnost. Ribe se smatraju za najsanjiviji znak Zodijaka. Svoju briljantnost koriste za taj čuveni “beg” iz realnosti, kad god osete da im je to potrebno.

 

Zbog toga što su poslednji znak Zodijaka, njeni prethodnici indirektno imaju različit uticaj na njihov karakter. To objašnjava nesigurnost i stalno unutrašnje kolebanje ovog znaka. Ribe mogu biti vrlo zbunjujuće i teške za razumevanje – evo i zašto:

 

Imaju veliku empatiju

Njihova intuitivna i zamišljena priroda im daje jak osećaj empatije, što može predstavljati mač sa dve oštrice. Lako mogu zameniti tuđa osećanja sa svojim. Ovo izaziva ogroman napor u njima, jer počinju da odbacuju svoja lična osećanja. Ta “zabuna” može biti toliko moćna, da ih može poslati u svet snova i maštanja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2