Njih sreća retko prati: Ova tri horoskopska znaka su najveći baksuzi!

Njih sreća retko prati: Ova tri horoskopska znaka su najveći baksuzi!

22 Maja, 2018 Off By nika

Nema čoveka koji makar nekada nije pomislio da sva nesreća ide samo na njega.Pogotovu svi mi koji se povremeno nađemo u lošim periodima.

Ukoliko se loše stvari događaju u nizu, to je razlog više da pomislimo da smo profesionalni baksuzi. Ipak, ova tri znaka to češće pomisle, jer se njima daleko češće događaju stvari u kojima ih prati loša sreća.

 

Devica

Devica je zaista jedna od profi-baksuza. Kod nje u svakom segmentu može da se dogodi neka vrsta loše sreće, zbog čega često umeju da budu uznemireni. Naročito mogu da paniče u situacijama kada im je sreća preko potrebna, jer unapred zaju da može da izostane.

 

Zbog toga se Device veoma retko ili gotovo nikada ne pouzdaju u sreću, već se maksimalno trude da putem svog zalaganja potpuno isključe taj momenat u kome bi sreća trebala da im presudno pomogne. Sreća ih često ne prati i u ljubavi.

 

Vaga

Vage su neka vrsta freak-a za sreću. I onda kada sreća treba da im dođe i kada samo što nije pokucala na njihova vrata, naprosto, može da se deogodi preokret i da se sreća pretvori u lošu sreću. Ako izađu napolje kada je sunce, ubrzo može da ih zadesi pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno pre nego oni uđu i slično.

 

Na sitnice se Vaga lako adaptira i nauči da sa njima živi bez ikakvih frustracija, ali krupne stvari, poput neophodne sreće u poslu, ljubavi i drugim bitnim životnim oblastima će umeti da je frustriraju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2