NISTE SIGURNE U NJEGOVA OSEĆANJA? Proverite po HOROSKOPSKOM ZNAKU kako On iskazuje LJUBAV!

NISTE SIGURNE U NJEGOVA OSEĆANJA? Proverite po HOROSKOPSKOM ZNAKU kako On iskazuje LJUBAV!

22 Decembra, 2017 Off By nika

Izjavljivanje ljubavi je veliki korak u svakoj vezi. Neki ljudi nemaju problem sa izgovaranjem te čudesne dve reči “volim te”, dok se neki grče na samu pomisao da to treba da iskažu. Međutim, nekada nije ni potrebno reći bilo šta, jer partner već oseća i zna da je ljubav prisutna.

Ipak, ako niste sigurne šta vaš partner oseća prema vama, izučite kako njegov horoskopski znak pokazuje osećanja i sve će vam biti jasno. NISTE SIGURNE U NJEGOVA OSEĆANJA? Proverite po HOROSKOPSKOM ZNAKU kako On iskazuje LJUBAV!

OVAN

Ovnovi su otvoreni u vezi sa svim, pa ni ljubav nije izuzetak. Svakoj situaciji pristupaju logično, pa ako vam kažu da vas vole znajte da je to zaista tako. Ukoliko ne izgovore baš “Volim te”, počeće da se šale sa vama. Oni žele kraj sebe osobu koja je u stanju da uživa u njihovom zadirkivanju. Uz to, Ovnovi obožavaju da šalju SMS-ove za “dobro jutro”, to je njihov omiljeni način da vam pokažu da vas vole.

BIK

Ako postoji nešto što Bik voli više od hrane onda je to strastvena ljubav. Poznat je po tome što se brzo zaljubljuje. Ako ste zbunjeni i ne znate šta oseća prema vama, obratite pažnju na njegove postupke. Bik uživa u tradicionalnom iskazivanju ljubavi, što znači da će on juriti da plati račun i da vam pridrži vrata. Čak će podeliti sa vama i svoju porciju hrane, što inače nerado čini.

BLIZANCI

Blizanci rečima pokazuju ljubav, ali ne izgovaraju “Volim te”. Oni su poznati po flertu, što znači da verovatno niste jedina osoba sa kojom se trenutno dopisuje. Izuzetno su društveni i beznadežno romantični, a to je opasna kombinacija. Umeju da menjaju partnere veoma brzo, ali ako želite da saznate da li vas Blizanac zaista voli obratite pažnju na to da li se konverzacija menja kad razgovarate sa njim. Umesto plitkih, Blizanac će početi da vam postavlja sve ličnija i intimnija pitanja. Pustiće vas da brbljate, bez da vas prekida, jer on voli da vas sluša dok pričate.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4