ŽENA JARAC – 0DLUČNA ,NEUSTRAŠIVA ,neverovatno JAKA ŽENA koja može da PREBRODI sve životne NEDAĆE

ŽENA JARAC – 0DLUČNA ,NEUSTRAŠIVA ,neverovatno JAKA ŽENA koja može da PREBRODI sve životne NEDAĆE

16 Avgusta, 2017 Off By nika

Ona je ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe. Ona ne čeka sudbinu ,vec uzima stvari u svoje ruke.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, ona stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji si je zacrtala nije lako.

 

Ona je – žena Jarac!

Može da se učini hladnom i rezerviranom, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična.

 

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

 

ŽENA U ZNAKU JARCA je neverovatno jaka žena. Sve što traži od vas je da pokažete karakter i ustrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

 

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek biti svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

 

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici jer oni znaju prodreti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpijom.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2