NESIGURNOST utiče na svaki znak: OVAN uništava život NEGATIVNIM mislima,BIK ima potrebu da KONTROLIŠE svakoga!

NESIGURNOST utiče na svaki znak: OVAN uništava život NEGATIVNIM mislima,BIK ima potrebu da KONTROLIŠE svakoga!

2 Oktobra, 2017 Off By nika

Svako ima neke negativne osobine, a od samokontrole i životnih situacija zavisi u kojoj će ih meri izneti na videlo. Otkrijte kako loše faze, nesigurnost ili nezadovoljstvo utiče na svaki horoskopski znak, hteo to on da prizna ili ne.

Ovan

Uništavate život sa negativnim mislima i dozvoljavate da se izgubite u tome. Kratak fitilj i tvrdoglavost će vam doneti mnogo problema. Peviše je negativnh stvari u vašem životu, u kojima drugi ne žele da učestvuje.

Bik

Ne živite život do maksimuma. Imate potrebu da kontrolišete sve i svakoga, a kada stvari krenu da se odvijaju kako niste očekivali, u problem uvodite osobe do kojima vam je stalo. Teško vam je da shvatite da jednostavno ne možete da kontrolišete ljude i situacije. Naučite da prihvatite stvari, ponekad ne može sve da ide glatko. Neplanirane situacije čine život uzbudljivim.

Blizanci

Smirenost i neodlučnost vam uništava život. Pronalazite mir u ljubavi, jer ne znate šta želite i plašite promena.Zbog svega toga, vi ste obično oni, koji znaju da povrede ljude i to na najgori način. Zbog te neodlučnosti imate običaj da i ostale uvedete taj život pun konfuzija.

Rak

Stavljate druge ispred sebe. Vi ste emotivni rolerkoster i često zaboravite šta osećate prema nekome. Kada upoznate pravu osobu, obično je stavite na prvo mesto, ispred sebe i volite je više nego što treba. Lako vam se desi da se potpuno izgubite u ljubavi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3