NEOPROSTIVE MANE: Osobine zbog kojih horoskopski znaci raskidaju vezu

NEOPROSTIVE MANE: Osobine zbog kojih horoskopski znaci raskidaju vezu

25 Juna, 2018 Off By nika

 

 

4. RAK – zatvorenost 

Vi ste emocionalni i intuitivni i želite da budete u mogućnosti da razgovarate s partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite da krije tajne od vas. Ne možete biti s nekim ko je rezervisan i krije stvari od vas. Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam da snažnu emocionalnu vezu koju želite.

 

5. LAV – sramežljivost

Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim ko to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov. Ako ste s nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećaćete se kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smelosti.

 

6. DEVICA – neambicioznost 

Vama je bitna karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali ima i svoje vlastite. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite da razgovarate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4