Nema konkurenciju: Ovaj znak je ubedljivo najbolji za vezu, strast, ljubav!

Nema konkurenciju: Ovaj znak je ubedljivo najbolji za vezu, strast, ljubav!

4 Januara, 2018 Off By nika

Ovaj znak je ubedljivo najbolji za vezu, seks, ljubav! Ako ste pomislili da je u pitanju Škorpija, prevarili ste se! Evo o kome je reč…

 

Lav nije za džabe proglašen kraljem džungle – sa svojim jakim stavom i odvažnošću ostavlja utisak gde god da se pojavi. Ipak, na jednom mestu ume i te kako da se ističe, a to je naravno krevet.

Njegove seksualne veštine su na zavidnom nivou, a mi vam donosimo nekoliko razloga zbog čega bi baš on trebalo da bude vaš izbor kada je seks u pitanju.

 

Recite zbogom misionarskoj pozi

Ovo naravno ne znači da lavovi ne vole misionarsku pozu, čak naprotiv, oni vole sve poze. Sa njim vam nikada neće biti dosadno i monotono.

Očekuju najbolje

Ako se on trudi da izgleda dobro i bude na visini zadatka, isto to će očekivati i od vas. Treba da izgledate dobro, da budete dobri u krevetu i da hranite njegov ego kad god imate priliku.

Uvek žele još

Lavovi neće biti zadovoljni istim seksualnim iskustvom. Bilo da je u pitanju igranje uloga, korišćenje šlaga ili pozivanje treće osobe, Lavovske seksualne želje ga čine zabavnim partnerom koji bi da eksperimentiše tokom seksa. Nisu stidljivi i nije im problem da imaju maratonske seks partije.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3